Aeotec Recessor

Az Aeotec Recessor egy könnyen beépíthető, öntartó beépítőkeret az Aeotec MultiSensor 6 és TriSensor érzékelőkhöz. Segítségével álmennyezetbe vagy gipszkarton falba süllyeszthetők ezen szenzorok.

  • egyszerű telepítés
  • dönthető
  • forgatható
  • MultiSensor 6-hoz
  • TriSensor-hoz
AEOTEC
Ár: 7975 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használd a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!


Az Aeotec Recessor egy könnyen beépíthető, öntartó beépítőkeret a MultiSensor 6 és a TriSensor érzékelőkhöz. Segítségével álmennyezetbe vagy gipszkarton falba süllyeszthetők ezek a szenzorok, így max. 1,2 cm-re állnak ki a fal vagy mennyezet síkjából.

Az Aeotec Recessor egy könnyen beépíthető, öntartó beépítőkeret a MultiSensor 6 és a TriSensor érzékelőkhöz. Segítségével álmennyezetbe vagy gipszkarton falba süllyeszthetők ezek a szenzorok, így max. 1,2 cm-re állnak ki a fal vagy mennyezet síkjából.

Pont úgy telepíthető, mint egy spotlámpa, rugós karjai a gipszkarton fal belsejében szétterülve szorítják a helyére. A Recessorba helyezett érzékelő 30 fokos szögben dönthető, és természetesen maga a Recesszor is tetszés szerint forgatható a helyén. Ez nagy segítség az ideális beállításhoz a pontos mozgásérzékelés érdekében.

 

A termék weboldala: link...

A termékeket forgalmazó partnerek listáját itt találod: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.