Zigbee radiátortermosztát a Popp kínálatában!

Kínálatunkban már elérhető a Popp Smart Thermostat (ZB). Ez egy Zigbee kommunikációt használó Aeotec Smart Home Hub-kompatibilis radiátortermosztát. A termék elemekkel, illetve RA, M30, RAV, RAVL szelepszabványokhoz használható adapterekkel együtt érkezik. Ezen felül, ha valaki M28-as radiátorszeleppel rendelkezik, kapható a termékhez egy gyári M28 adapter is.

Beüzemelés

A termosztát beüzemelése egyszerű – párosítani kell a vezérlőközponthoz, amit a kijelző felett elhelyezett gombbal könnyedén megtehetünk. Ezt követően szerelési üzemmódba kell helyezni a gomb hosszan történő lenyomásával, majd feltekerni a radiátorszelepre! Ezután ismét nyomjuk hosszan a gombot! lyenkor a termosztát szervomotorja (olyan motor, amely a pontos pozíció, fordulatszám és/vagy gyorsulás irányítását teszi lehetővé) megfelelő helyzetbe kerül, és a készülék máris képes a radiátor szabályzására. 

Szabályzás, működés

A SmartThings felületén a képen látható módon jelenik meg az eszköz. A vezérlőközponton és a hozzá tartozó alkalmazás segítségével bármikor, bárhonnan szabályozhatjuk a szoba hőmérsékletét.  

A termosztát a beépített hőmérőnek köszönhetően képes érzékelni a hirtelen hőmérsékletesést, így szellőztetés idejére leszabályozza a fűtést, mellyel energiát és pénzt takaríthatunk meg. A hőmérséklet-szabályzás egy öntanuló algoritmus segítségével történik, így a kívánt hőmérsékletet pontosabban és kisebb hőingadozással képes megtartani a termosztát. 

Popp Smart Thermostat weboldalunkon: link…
Aktuális Popp-kínálatunk: link…

.