Aeotec Range Extender 7: Z-Wave hatótávnövelés mesterfokon

A vezeték nélküli technológia nagyméretű terekben, vastag falfelületek esetében okozhat jelátviteli nehézségeket. Éppen ezért az Aeotec létrehozta a továbbfejlesztett Range Extender 7 készülékét – egy egyszerű plug and play eszközt, amely tökéletesíti az otthoni Z-Wave-es automatizálási rendszereket.

 
Vezeték nélküli Z-Wave-es hatótávnövelő eszköz
 
Az Aeotec Range Extender 7 erősíti és megismétli a gyenge jeleket. Növeli a vezeték nélküli tartományt akár 250%-kal és javítja a gyenge Z-Wave vagy Z-Wave Plus eszközök hatótávját.

50%-kal gyorsabb Z-Wave kommunikáció
 
Az Aeotec 7. generációs hardverre (Z-Wave 700) és firmware-re épített Range Extender 7 eszköze más Z-Wave eszközökhöz képest akár 50%-kal gyorsabban kommunikál, mint más repeater modellek.

S2 kompatibilitás
 
A Range Extender 7 megismétli és felerősíti a Security 2 (S2) kompatibilis Z-Wave kommunikációt is, amelyet az ajtózárak, riasztórendszerek és más biztonságos eszközök is használnak.

Egyszerű plug and play kivitelezés
 
Egyszerűen csatlakoztatható a Z-Wave központunkhoz a Range Extender 7 SmartStart QR kód segítségével. Ez az Aeotec eszközök legegyszerűbb telepítése.
 
 
A termék további műszaki paraméterei és vásárlása az alábbi linken elérhető: link...
.