Aeotec Dimmer Bypass

Az Aeotec Bypass egy kiegészítő eszköz az Aeotec Nano Dimmer-hez. Bypass alkalmazásával kiküszöbölhető a fényforrások vibrálása, és lehetővé teszi a kis teljesítményű fényforrások megfelelő szabályzását.

  • Aeotec Dimmer-hez
  • bypass funkció
  • apró méret
AEOTEC
Ár: 5900 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használd a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!


Az Aeotec Bypass egy kiegészítő eszköz az Aeotec Nano Dimmer-hez. Bypass alkalmazásával kiköszöbölhető a fényforrások vibrálása, és lehetővé teszi a kis teljesítményű fényforrások megfelelő szabályzását.

 

 

 

Az Aeotec Bypass egy kiegészítő eszköz az Aeotec Nano Dimmer-hez. Bypass alkalmazásával kiküszöbölhető a fényforrások vibrálása, és lehetővé teszi a kis teljesítményű fényforrások megfelelő szabályzását.

Szüntesd meg a fényerősség-szabályzott fényforrások rendellenes működését! Az energiatakarékos fényforrások (LED) szabályzása bonyolult, a modern világítások eltérő technológiát alkalmazhatnak. Ezért a fényerősség-szabályzott világítások néha villoghatnak, vibrálhatnak, vagy a lámpa lekapcsolását követően halványan égve maradnak. Az Aeotec Bypass és a Nano Dimmer együttes használatával megszüntethetők ezek a hibák. A bypass az elektromos hálózati zajokat és egyéb nem kívánatos tényezőket – amelyek az alacsony fogyasztású izzók villogását okozhatják – eltünteti. Alkalmazása 4 Wattnál alacsonyabb fogyasztású égők esetén ajánlott.

Vásárlásnál vedd figyelembe, hogy csak olyan fényforrás fényerő-szabályozása lehetséges, amelynél ez egyértelműen jelölve van! Ha nem szabályozható, akkor a bypass sem segít...

 

A termék tulajdonságai:

  • Működési feszültség: 100–240V, 50/60Hz
  • Saját fogyasztás: < 1,4W
  • Üzemi hőmérséklet: 0–35°C
  • Beszerelés: szerelvénydobozba vagy közvetlenül a fényforráshoz
  • Méretek: 25×10×19 mm

A termékeket forgalmazó partnerek listáját itt találod: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.