Poly Control Danalock Universal module V3

A Danalock applikációján keresztül lehetőséged van, hogy hozzáférést (virtuális kulcsokat) adj családtagjaidnak, barátaidnak vagy kollégáidnak, de néhány kattintással el is távolíthatsz jogosultságokat a rendszeredből. Az appon keresztül így nyomon követheted ki és mikor nyitotta, zárta az adott elektronikus eszközt. A korlátozott hozzáférés nagy segítséget jelenthet például az AirBnB tulajdonosoknak vagy nyaralóval rendelkezőknek.

 • 2db relé és egy power kimenet
 • könnyen telepíthető
 • 256bit AES kommunikáció
Poly Control
Ár: 99 000 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használd a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!


Ez a modul maximum 24V-tal működő elektromos ajtózárak vagy kapunyitók vezérlésére használható. A Danalock applikációján keresztül lehetőséged van, hogy hozzáférést (virtuális kulcsokat) adj családtagjaidnak, barátaidnak vagy kollégáidnak, de néhány kattintással el is távolíthatsz jogosultságokat a rendszeredből. Az appon keresztül így nyomon követheted ki és mikor nyitotta, zárta az adott elektronikus eszközt. A korlátozott hozzáférés nagy segítséget jelenthet például az AirBnB tulajdonosoknak vagy nyaralóval rendelkezőknek.

Ez a modul maximum 24V-tal működő elektromos ajtózárak vagy kapunyitók vezérlésére használható. A Danalock applikációján keresztül lehetőséged van, hogy hozzáférést (virtuális kulcsokat) adj családtagjaidnak, barátaidnak vagy kollégáidnak, de néhány kattintással el is távolíthatsz jogosultságokat a rendszeredből. Az appon keresztül így nyomon követheted ki és mikor nyitotta, zárta az adott elektronikus eszközt. A korlátozott hozzáférés nagy segítséget jelenthet például az AirBnB tulajdonosoknak vagy nyaralóval rendelkezőknek. A korlátozott jogosultság funkció adott időtartamra biztosít nyitási és zárási jogosultságot, így Neked nem szükséges mindig jelen lenni vagy több száz kilométert utazni a kulcsokkal. Az állandó vagy ideiglenes kulcsokat SMS-ben vagy emailben is továbbíthatod, sőt értesítést is kérhetsz push notification formájában az eszköz aktuális állapotáról.

A Danalock Universal Modul V3 igazán rugalmas eszköz a különböző platformokat illetően. A modul könnyedén kommunikál Bluetooth, Z-Wave Plus vagy IFTT szabványokat használó eszközökkel is. A Danalock számos SDK és API készletet képes befogadni a különböző partnerintegrációk érdekében. A biztonságos adatátvitelről pedig a legfejlettebb titkosítási rendszer (AES 256) gondoskodik.

Műszaki adatok

 • Termék méretei: 35 mm x 40 mm x 15 mm
 • Súly: 14 grams
 • Anyag: ABS (számítógépes perifériákhoz használt műanyag kompozit)
 • Relék száma: 2 relé + 1 power output
 • Maximális felvett teljesítmény (24 V): 100mA
 • Kommunikáció: Bluetooth 4.0, Z-Wave Plus
 • Titkosítás: 256bit AES
 • Maximális relé feszültség: 48V
 • Tápfeszültség: 12-24V DC vagy AC

 

A termék weboldala: link...
Angol nyelvű kézikönyv: link...

A termékeket forgalmazó partnerek listáját itt találod: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.