Sensative Strips Comfort

A STRIPS Comfort a Sensative szenzorcsalád ultravékony fény- és hőmérséklet érzékelője észrevétlen marad az elhelyezést követően. A tökéletes működés érdekében elhelyezheti a szoba falára, mennyezetre vagy akár kültérre is.

  • fény és hőérzékelés
  • vékony kialakítás
  • könnyen telepíthető
  • elem élettartalma akár 10 év
  • beltéri és kültéri használat egyaránt
Sensative
Ár: 17 900 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használd a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!


A Strips Comfort a Sensative szenzorcsalád ultravékony fény- és hőmérséklet-érzékelője észrevétlen marad az elhelyezést követően. A tökéletes működés érdekében elhelyezheti a szoba falára, mennyezetre vagy akár kültérre is. SmartThings kompatibilis!

A Sensative Strips Comfort meglévő Z-Wave okosotthon rendszerébe könnyedén beilleszthető, amely segítségével jelentős energiamegtakarítás érhető el. Kombináld a fény- és hőmérséklet-érzékelő szenzort redőnyeiddel, amelyek így az előre beállított kritériumok alapján fognak működni! Túl magas hőmérséklet esetén leereszkednek, megakadályozva ezáltal a szoba további felmelegedését. Amennyiben azonban a beállított érték alá esik a hőmérséklet redőnyei automatikusan felhúzódnak, hogy a beszűrődő napfény felmelegítse a hűvös szobát és ezáltal optimalizálhatja a szoba hőmérsékletét. A szenzor automatikusan jelzi Neked, ha a hőmérséklet a kívánt érték alá esik vagy fölé emelkedik. A Sensative Strips Comfort tartós kialakításának és akkumulátorának köszönhetően akár 10 évig is működőképes.

 

A termék weboldala: link...

 

A termékeket forgalmazó partnerek listáját itt találod: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.