Poly Control Danapad V3: megérkezett a Danalock okos zár újabb hasznos kiegészítője

A Danapad V3 kódlap biztonságos, ellenőrzött hozzáférést biztosít Danalock V3 okos zárakhoz. Nem kell kulcsot vagy telefont magával vinnie, amikor otthonról távozik. A Danapad V3 segítségével a hozzáférés még soha nem volt könnyebb. Csak hozzon létre egy PIN-kódot minden vendég számára, és a Danalock rendszer gondoskodik a többiről.

Kényelem és biztonság PIN kód segítségével

Legyen szó akár lakossági vagy üzleti felhasználásról a Danapad segítségével biztosíthatjuk, hogy az ingatlant egyedi, általunk kreált PIN kód segítségével nyissuk. A be- és kilépésről természetesen a Danalock applikációja értesítést küld telefonunkra, így mindig pontosan láthatjuk ki, mikor nyitotta vagy hagyta el otthonunkat vagy pl.: a szállodai szobát. Egy kódbillentyűzethez maximum 20 db PIN kódot tudunk társítani, így a család tagjai mellett a közeli rokonok vagy ismerősöknek is megkönnyíthetjük a bejutást.

A Danapad önmagában nem működtethető, kizárólag a Danalock V3 okos zár hasznos kiegészítője, amely a legújabb Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál. A gyártó szerint a két eszköz 20 méteres távolságon belül megbízhatóan teremt kapcsolatot egymással azonban javasolt minél közelebb elhelyezni az eszközöket a kiszámítható és biztonságos nyitás-zárás érdekében.

Hogyan működik a Danapad V3 kódbillentyűzet?

Ebben rövid videóban láthatjuk a termék kicsomagolását és működését valós környezetben.

 

 

Főbb termékjellemzők:

  • Tápellátás: 4x AAA elem
  • Kommunikáció: Bluetooth 4.2
  • Titkosítás: AES256
  • Maximális hatótávolság 20 m
  • Méretek: 35 mm x 82 mm 

A Danapad V3 kódbillentyűzet (bruttó 49.900Ft) és a Danalock V3 okos zár (bruttó 69.900Ft) egyaránt megvásárolható hivatalos viszonteladóinknál

Komplett okosotthon kivitelezés érdekelné? További információ és ajánlatkérés ITT!

.