• Samsung SmartThings okosotthon–vezérlőközpont
  és Wifi-kamera mindössze 49 900 Ft-ért!

  Most 20 900 Ft-ot megtakaríthatsz, miközben megkapod a világ egyik legnépszerűbb okosotthon-központját és egy 360 fokban forgatható kamerát!
  Ezt az alapszintű biztonsági rendszert bármikor tetszőlegesen bővítheted Z-Wave, Zigbee, Wifi/ethernet, Bluetooth, Matter, Thread eszközökkel, hogy egy valódi okosotthont hozz létre magadnak.

  Termékcsomag adatlap »
  Aeotec Smart Home Hub + Cam 360 akciós kezdőcsomag
 • Sensative Strips

  A láthatatlan érzékelők

  Bővebb információk »
  Sensative termékek
 • Z-Push kapcsolók

  Távvezérlők fali kapcsoló kialakítással

  Bővebb információk »
  Z-Push kapcsolók
 • Heatit Z-TRM3

  Fali szobatermosztát

  • Z-Wave 500
  • fogyasztásmérés
  • 2 szenzorbemenet
  • érintőgombos vezérlés
  • SmartStart

  Bővebb információk »
  Heatit Z-TRM3 thermostat
 • Számolja ki, mennyibe kerülne okosotthona!

  Okosotthon kalkulátorunk segítségével most díjmentesen kiszámolhatja, hogy nagyságrendileg mennyibe kerülne otthoni funkcióinak felokosítása!
  Válassza ki az Ön ingatlanjához leginkább hasonló konfigurációt, állítsa be az eszközök mennyiségét, majd a pontos kalkulációhoz kérje ajánlatunkat!

  Irány a kalkulátor »
  Okosotthon kalkulátor
 • A garázskapu már nem csak egy ajtó

  Hazaérve, kinyitásával párhuzamosan parancsok egész sorát indíthatod el: beindulhat a fűtés/klíma, lehúzódnak a redőnyök, felkapcsolódnak a lámpák, stb. És otthonod biztonságáról is sokat elárul.

Az okosotthon kezelésének legelegánsabb módja

Örömmel mutatjuk be a ComfortClick fali kezelőpaneljének frissített változatát, 10 hüvelykes Androidos Bobcat-et. Ez a modell az elődjét követi, de új külsővel és erősebb belsővel rendelkezik.
tovább a teljes cikkhez

Vezéreld otthonodat egy varázsló mozdulataival!

Az okos otthonok világában a Fibaro Swipe egy teljesen új dimenziót nyitott a gesztusvezérlés és az egyedi design terén. Nem új eszköz, hiszen már évek óta létezik, de azóta sincs konkurenciája. Tapasztald meg a varázslók kézmozdulatainak „hatalmát”, és fedezd fel, hogyan alakíthatod át otthonod vezérlését egyszerű legyintésekkel!
tovább a teljes cikkhez

Újdonság a Heatit-től – Z-Water2 fűtéskörszabályzó

Napokon belül megérkezik a Heatit új fűtésvezérlője a Z-Water2. Sok mindenben hasonlít elődjéhez, a Z-Water-hez, de kedvezőbb árával talán még vonzóbb választás lehet a többkörös fűtési megoldásokhoz.
tovább a teljes cikkhez

Időjárás-érzékelés és okosotthon

Az okosotthon és az időjárásérzékelés ötvözése a ComfortClick rendszerrel egy igazi kényelmi forradalmat hozhat el számodra. Mostani cikkünkben megismerkedhetsz azzal, hogyan teszi lehetővé ez a rendszer, hogy otthonod mindig az időjárásnak megfelelően működjön, és miért érdemes ezt a modern technológiát választanod.
tovább a teljes cikkhez

Heatit Z-Smoke – megbízható védelem tűz- és füstveszély esetén

Mivel a fűtési szezon elindult, a lakások biztonságának kérdése kiegészült az ezzel járó új szempontokkal: tűzkár és CO-mérgezés veszélye. Ezek közül a Heatit Z-Smoke Multisensor a tűzjelzésben segíthet nekünk, hiszen ez egy multifunkcionális füstérzékelő, amely nemcsak önállóan, de okos otthon rendszerekbe integrálva is működik, így a helyi riasztáson kívül távollétünk alatt is értesülhetünk az esetleges bajról vagy egyéb, általa szolgáltatott információról.
tovább a teljes cikkhez

Teljes a Heltun termékek SmartThings-támogatása

Mostantól már a Heltun termosztátjai is teljesen kompatibilisek a kb. 1 éve megújult SmartThings platformmal, miután a héten megjelentek az Edge meghajtóprogramok ezen eszközökhöz is. Valamennyi Heltun termék 2022. márciusa óta használható volt a Samsung okosotthon-rendszerével, amely azonban teljesen új szoftveres alapokra kezdett el áttérni annak érdekében, hogy minél több folyamat a felhasználó saját vezérlőközpontján futhasson, ne a SmartThings szerverein. Ez az átállás extra feladatot adott az okoseszközök gyártóinak is.
tovább a teljes cikkhez

Szén-monoxid érzékelő: az (okos)otthonok védelmezője

Az otthonunk az életünk központja, ahol biztonságban kell éreznünk magunkat és családunkat. A szén-monoxid (CO) veszélyt jelenthet, mivel színtelen és szagtalan, így sokszor észrevétlen marad és életveszélyes lehet. Azonban a modern technológia lehetővé teszi számunkra, hogy az otthonunkat még biztonságosabbá tegyük. A CO-érzékelők, mint például a FIBARO CO Sensor, olyan okos szenzorok, amelyek életmentővé válhatnak Nálad is.
tovább a teljes cikkhez

ComfortClick megoldások szállodák számára

A ComfortClick bOS hotelmegoldása a legmagasabb vendégélményt, a szobák teljes körű menedzsmentjét az érkezéstől a távozásig, valamint energiamegtakarítást biztosít. Az intelligens hotelrendszer ígéretes megoldást kínál a vendégek kényelme és a hotel hatékonyságának növelése terén. A szálloda vendégei extra komfortot és élményt kapnak, miközben az üzemeltetők jelentős költséget takarítanak meg kevesebb erőforrás – belelértve az emberi munkaerőt is – felhasználásával.
tovább a teljes cikkhez

Fűtési komfort okosan: Donexon radiátortermosztát

A német Eurotronic Donexon varmo TZ eco elemes radiátortermosztát ideális választás lehet a közelgő fűtésszezonra. Ez az eszköz nem csak gazdaságossá és automatizálttá teszi a hagyományos radiátoros fűtést, de akár távolról is szabályozhatod vele. Extra funkciókkal is rendelkezik, mint pl. az ablaknyitás-érzékelés és a gyerekzár, így minden igényt kielégít egy eszközben.
tovább a teljes cikkhez

Somfy árnyékolók kezelése ComfortClick-kel

Mostantól elérhető egy kiegészítő plugin, amely lehetővé teszi a Somfy RTS árnyékolók egyszerű vezérlését a ComfortClick bOS rendszerén keresztül. Ehhez egy Somfy RTS „átjáróra” van szükség, amelyhez a ComfortClick Modbus-on keresztül kapcsolódik. Mutatjuk, hogyan!
tovább a teljes cikkhez

Fényerőszabályzós kapcsoló Zigbee változatban is

Évek óta kapható és népszerű a Heatit Z-Wave-es fali dimmere (fényerőszabályzós kapcsolója), hiszen önmagában (okosotthon-központ nélkül) is használható, és System 55 kompatibilis, azaz számos gyártó 55×55 mm-es közepű sorolókeretébe is illeszkedik. A Z-Wave-es modell után most érkezik a Zigbee-s testvér is.
tovább a teljes cikkhez

Colibri akció

Azok számára, akik követik híreinket, nem lehet ismeretlen már a ComfortClick márka, és valószínűleg körvonalazódtak azon lehetőségek is, amiket magában hordoz egy ilyen vezérlőközpont, még akkor is, ha még nem vásárolták meg. Nos, van egy jó hírünk: ComfortClick Colibri akciót hirdetünk, hogy még kedvezőbb áron juthasson hozzá bárki egy ilyen okosotthonközponthoz!
tovább a teljes cikkhez

Sötétben is: Heatit Z-Smoke Detector (230V) Black

Megjelent végre a Heatit Z-Smoke Detector fűst- és mozgásérzékelő fekete színű változata! Nem csak a színe sötét, de természetesen teljes sötétség mellett is méri a hőmérsékletet, érzékeli a mozgást és a füstöt az adott helyiségben. Korábban csak fehér változatban létezett, igaz úgy elemes kivitelben is kapható.
tovább a teljes cikkhez

Zigbee-s relé szerelvénydobozba

Hamarosan elérhető lesz kínálatunkban az első Zigbee-s relémodul amely kapcsolók, konnektorok mögé, a szerelvénydobozba telepíthető – jelenleg csak Z-Wave-es változataink vannak. A Pico Switch nevű újdonság az Aeotec-től érkezik, és kezdetben egy-, majd kétáramkörös változatban is kapható lesz. Max. 16 amper és 3600 Watt kapcsolására lesznek képesek.
tovább a teljes cikkhez

Új, dizájnos termosztátok a Heatit-től

A Heatit termosztátjai eddig is közkedveltek voltak a Z-Wave-es okosotthonok tulajdonosai körében. Fali és elemes modelljeik is nagyon sok háztartásban irányítják a kazán és/vagy a fűtéskörök működését. Most egy új fali termosztát érkezik a márka kínálatába, Z-TRM6 néven. Még elegánsabb és modernebb dizájn, Z-Wave 800 chip és más extrák...
tovább a teljes cikkhez

Aeotec újdonságok Z-Wave 800 alapon

Az Aeotec három Z-Wave 800 sorozatú terméket mutatott be a 2023-as IFA kiállításon, Berlinben. Ezek az innovatív kiegészítők az Aeotec „Works with SmartThings”, azaz SmartThings-kompatíbilis termékportfólióját fogják erősíteni.
tovább a teljes cikkhez

ComfortClick esettanulmány: Euphoria Resort

Nincs hónap, amely ne hozna új ComfortClick esettanulmányt. A legújabban bemutatásra kerül a Krétán található Euphoria Resort szálláshelykomplexum. Ezen lenyűgöző ötcsillagos helyen összesen 287 szoba található, melyek megvalósítását a Vlassakis Advanced Solution vállalta el. Az épület világítási valamint hűtési rendszereit a ComfortClick Sledgehammer szervere központilag irányítja.
tovább a teljes cikkhez

MOHAnet GSM konnektor – bOS-ből is vezérelhető

A magyar MOHAnet Mobilsystems ZrtInstant GSM konnektor nevű eszköze ideális kiegészítője lehet okosotthonunknak. Különlegessége a SIM-kártyás internetelérés, így ideális készülék pl. hétvégi nyaralókba, tanyára, nagyobb telek végébe, ahol nincs internetkapcsolat, nincs Z-Wave, Zigbee, WiFi, de van berendezés, amit vezérleni szeretnénk távolról. Természetesen, a mindent (is :) tudó ComfortClick vezérlőközpontjainkhoz integrálható a gyártó szerverén keresztül, így még több izgalmas alkalmazása lehetséges. A beépített SIM-kártyájával 5 éven keresztül 97 ország területén használható bármilyen egyéb költség nélkül! 
tovább a teljes cikkhez

Fali hőmérsékletszenzor a Heatit-től

Sok fali termosztáthoz kapunk külső hőmérőszenzort, de ezek szinte mind csak egy kis fémhengerben végződő kábelek, hiszen általában a padlóba építve teljesítik feladatukat a padlófűtés vezérlését segítve. Ha ezeket a szenzorokat arra szeretnénk használni, hogy a levegő hőmérsékletét mérjük, akkor problémát okozhat ezeknek a falon történő esztétikus elhelyezése. A Heatit új falra szerelhető külső hőmérsékletszenzora egy elegáns megoldást kínál erre a problémára.
tovább a teljes cikkhez

Újabb Z-Wave eszköz a fényerőszabályzáshoz

Napokon belül megérkezik kínálatunkba egy új dimmer. A Heatit ZM Dimmer 250W, egy Z-Wave 800-as fényerőszabályzó modul. Meglévő fali kapcsoló mögé, szerelvénydobozba építhető. Akár két nyomógombot tartalmazó fali kapcsolóhoz is csatlakoztatható, amely segítségével immár finoman szabályozhatók lámpáink fényereje, vagy az egyik gombbal tetszés szerinti eseménysort indíthatunk el okosotthonunkban.
tovább a teljes cikkhez

ComfortClick esettanulmány: passzív ház – Konstanca, Románia

Egy passzív házat mostantól a ComfortClick Jigsaw szervere irányít Konstancában (Románia). A projekt fő célkitűzése az elektromos fogyasztás ellenőrzése és kiegyensúlyozása volt. Emellett más KNX eszközök is irányíthatóvá váltak, mint például a fények, konnektorok, szivattyúk, redőnyök, szellőzők és érzékelők.
tovább a teljes cikkhez

SmartThings összekapcsolása ComfortClick bOS-szel

Napjaink egyik meghatározó okosotthon platformja a Samsung SmartThings, mely a széleskörű kompatibilitással, egyszerű és átlátható kezelőfelületével kiemelkedő felhasználói élményt biztosít. Ezenkívül rendelkezik egy jól dokumentált API hozzáféréssel, melynek segítségével más rendszerekbe is integrálható. Az alábbi cikk bemutatja a SmartThings rendszert és annak egyik izgalmas alkalmazási lehetőségét; a ComfortClick bOS alá történő integrációját.
tovább a teljes cikkhez

Zigbee és Matter a bOS-ben!

Az épületautomatikai és IoT (Internet of Things) megoldások terén számos rendszer létezik, amelyek segítségével egyszerűen és hatékonyan kezelhetjük eszközeinket. A ComfortClick bOS már eddig is számos protokollt támogatott (például Z-Wave, KNX, Modbus), de a hamarosan érkező új frissítéssel tovább bővülnek a lehetőségeink. Az új verzió (4.x) lehetővé teszi a Zigbee és Matter szabványok támogatását, valamint új konfigurációs lehetőségeket is hoz a felhasználók számára.
tovább a teljes cikkhez

NGBS fűtésrendszer összekapcsolása ComfortClick-kel

Az okosotthonok a technológia fejlődésével egyre több funkcióval és lehetőséggel gazdagodnak. A fűtési rendszerek szintén gyors ütemben fejlődnek, és napjainkban már elengedhetetlen a háztartásokban, irodákban és ipari létesítményekben egy automatizált fűtésvezérlő rendszer. Az NGBS a hazai piacon egyike a legnépszerűbb márkáknak a fűtés-hűtés terén, széles körben alkalmazható, így megtalálható számos lakásban, társasházban, közintézményben és ipari területeken egyaránt. További nagy előnye, hogy okosotthon-rendszerbe is integrálható, például a ComfortClick bOS-be.
tovább a teljes cikkhez

Rólunk röviden

Cégünk 2007. óta foglalkozik hálózati multimédiás eszközökkel (médialejátszó, zenelejátszó), médiatárakkal (NAS szerver), egyéb kiegészítőkkel. Az elmúlt években alaposan megismertük ezeket az eszközöket, tudjuk, milyen lehetőségek rejlenek a hálózati lejátszásban (legyen az mozizás vagy zenehallgatás vagy esetleg televízión családi fotók nézegetése), ezekhez milyen kiszolgáló eszközök és megoldások szükségesek, illetve milyen további lehetőségek vannak egy otthon vagy iroda modernizálására, „intelligenssé” tételére.

Immár évek óta rohamosan fejlődtek az otthonautomatizálási (köznapi néven okosotthon) eszközök is, mind megjelenésükben, mind működésük, illetve használhatóságuk tekintetében messze lekörözik a korábbi rendszereket rugalmas bővíthetőségükkel, szerteágazó felhasználhatóságukkal. A Távvezérlés.hu portál ezeket a megoldásokat mutatja be 2016 óta, közülük is kiemelten a Z-Wave rádiós okosotthon-rendszert, amely a vezetékes rendszerekkel szemben vitathatatlan előnnyel rendelkezik: rádióhullámokkal kapcsolódó komponensei szinte bárhol beépíthetőek falbontás vagy vésés nélkül is, így a „nem okos” otthonok, irodák, házak is kompromisszummentesen tehetők a 21. századi elvárásoknak megfelelően intelligenssé, biztonságossá, kényelmessé, takarékossá.

Ismerje meg okosotthon-megoldásainkat, tanácsadással és tervezéssel segítik Önt kollégáink a megfelelő eszközök kiválasztásában, amelyek a jelenlegi igényeinek megfelelőek lesznek, de az esetleges jövőbeli újabb igényekre, változásokra is alkalmassá tehetőek, bővíthetőek ill. átállíthatóak majd!

A Z-Wave rendszer működéséről bővebben...

.