A Távvezérlés.hu számos okosotthon-termékeket gyártó cég kiemelt magyarországi partnere. Mi nem csak termékeket értékesítünk, hanem komplett szakmai ismereteket és folyamatos támogatást is nyújtunk, mert tudjuk, hogy a sikeres vállalkozásoknak kulcsrakész komplett szolgáltatást és magas színvonalú támogatást kell nyújtaniuk. Az okosotthon technológiák fejlődése egyre gyorsabb, és sokféle rendszert kell összehangolni, amihez szakértelemre és aktuális ismeretekre van szükség. Folyamatosan frissülő termékkínálatunkat is annak ismeretében alakítjuk ki, mely gyártók mely eszközei működnek együtt hibátlanul, mely gyártók biztosítják sok éven át a nyugalmat és a biztonságot vásárlóik számára.

Jó helyen jár, ha a cége jelenleg az alábbi tevékenységek valamelyikével foglalkozik, mert képzéseink segítségével gyorsan és könnyedén bővítheti portfólióját az okos rendszerek kiépítésével.

 • Villanyszerelés
 • Épületgépészeti munkák
 • Fűtésszerelés
 • Klimatizálás, légtechnika
 • Riasztórendszerek telepítése
 • Kamerás megfigyelőrendszerek kiépítése
 • Számítógép-hálózatok építése, karbantartása
 • Kaputechnika, beléptetőrendszerek
 • Videós kaputelefonok (1-lakásostól akár a több száz lakásosig)
 • Öntözőrendszerek kiépítése
 • Házimozik építése
 • KertépítésCégünk szakmai segítséget nyújt azoknak a vállalkozásoknak és szakembereknek, akik – a már működő és sikeres vállalkozásuk mellett – az automatizált rendszerek, és az okosotthonok tervezésében, beüzemelésében és karbantartásában is látják a jövőbeli üzleti siker kulcsát. Az alapképzést követően cégünk folyamatos támogatást nyújt a teljes kivitelezési folyamatban, egészen az ajánlatok elkészítésétől kezdve a komplett, működő rendszer átadásáig. Ránk a megszerzett tudást követően is mindig számíthat, sőt az új trendekről, termékekről és megoldásokról folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket további képzéseinkkel, hírleveleinkkel, hogy naprakész információval rendelkezzenek.

Célunk, hogy megbízható, képzett partnerhálózatunkkal – amelynek tagjaihoz a megbízásokat nyugodt szívvel delegálhatjuk – lefedjük az egész országot.Az oldalunkon történő regisztrálást követően megtekinthetőek képzéseink részletei, továbbá a 0–24 órában elérhető szakmai fórumok, leírások. A képzések folyamatosan bővülő választéka lehetővé teszi partnereinknek, hogy a szűk értelemben vett épületautomatizálás mellett olyan részterületeken is tudjanak feladatokat vállalni, mint a riasztórendszerek, biztonságikamera-hálózat, vezetékes és WiFi számítógép-hálózatok kialakítása, otthoni multimédia-rendszer, multiroom hangrendszer, házimozi kiépítése, kerti öntözőrendszerek, kertvilágítás, kerthangosítás vezérlése, kaputelefonok és beléptetőrendszerek telepítése.

FONTOS: Az általunk kínált eszközök, megoldások nem valamilyen saját fejlesztés eredményei, kizárólag az iparág legnagyobb és legnépszerűbb, mára már nemzetközi szabvánnyá vált rendszereit (pl. Z-Wave, KNX, Zigbee) kívánjuk megismertetni a hazai közönséggel. A telepítők és végfelhasználók így nem lesznek kiszolgáltatva egy gyártónak, mivel a rendszer bármely eleme akár sok száz gyártó kínálatából is érkezhet, bármikor helyettesíthető más (más színű, más dizájnú, olcsóbb vagy épp drágább), de garantáltan kompatibilis eszközzel.

Töltsd le az ingyenes „5 gyors lépés, hogy te is okosotthon-szerelő legyél!” c. kisokos e-bookunkat! A letöltéshez add meg az adataidat lentebb! A regisztrációval bepillantást nyersz a zárt cikkenkbe és a szakmai fórumunkba is.


Kérjük, add meg az alábbi adatokat, amelyeket rögzítve fel tudjuk venni a kapcsolatot Veled. A képzésről részleteket az adatok elküldése után tekinthetsz meg.

Az Ön neve*: Az Ön beosztása, munkaköre*: Az Ön email címe*: Az Ön telefonszáma (opcionális): Vállalkozás neve*: Település (ahol tevékenykedik)*:
.

Budapesti és szegedi oktatótermeink egyszerre 8–8 fő részére tud kényelmes környezetet biztosítani a hatékony tanuláshoz.
A munkahelyeken minden szükséges eszköz elfér (laptop, oktatás tárgyát képező eszközök, hálózati kapcsolat, stb.), amely része a tananyagnak, hiszen nem csak elméleti, hanem workshop jellegű, „csináljuk együtt” stílusban elvégzett gyakorlati része is van minden képzési anyagunknak.


.