A Távvezérlés.hu – mint okosotthonnal kapcsolatos termékeket gyártó cégek magyarországi partnere – nem csak termékeket szeretne eladni viszonteladói részére. Tisztában vagyunk azzal, hogy csak azok a vállalkozások lehetnek sikeresek és elismertek ezen a viszonylag fiatal, de óriási lehetőségeket rejtő piacon (és előbb-utóbb „szakmában” is), akik nem csak jó árú és megbízhatóan működő termékeket kínálnak vevőiknek, de komplett szolgáltatást, támogatást is képesek biztosítani az eszközök mellé. Az otthonautomatizálás fejlődése még a számítástechnikánál is gyorsabb az utóbbi években, ráadásul sokkal több szabvány és rendszer közül kell kiválasztani a legjobb és leghatékonyabb megoldást, mint a számítógépek esetében. Mindezeken túl az okosotthonnak sokféle meglévő és jövőbeli kapcsolódó rendszerrel (klimatizálás, fűtéstechnika, légtechnika, riasztórendszerek, kamerarendszerek, öntözőrendszerek, stb.) kell összehangoltan működnie, amihez komoly, és folyamatosan frissülő tudásra, ismeretekre van szüksége a kivitelező-telepítő vállalkozás részéről.

Cégünk a Távvezérlés.hu márkanév alatt arra törekszünk, hogy minden segítséget megadjunk azoknak a szakembereknek, vállalkozásoknak, akik meghallva az idők szavát, minél előbb szeretnék kiaknázni az okosotthonok tervezésében, beüzemelésében és karbantartásában rejlő üzleti lehetőségeket. Folyamatosan készülünk újabb és újabb oktatásokkal, tananyagokkal, az alapismeretektől kezdve egy adott gyártó vezérlőközpontjának legmélyebb szintű programozásáig. Ha kell, segítünk az indulásnál az első árajánlatok elkészítésében, de akár a kezdeti kivitelezési munkáknál is személyesen részt tudunk venni. Az sem tragédia, ha egy partnerünk (még) nem mer belevágni az okosotthon tervezésébe, programozásába – akár pl. idő, akár megfelelő alkalmazott hiányában. Neki alvállalkozóként állunk rendelkezésére, ameddig csak szüksége van ránk. Alapképzésünk után már bizonyosan képes lesz az okosotthon előnyeit felvázolni megrendelőinek, lesz a témában annyi magabiztossága, hogy ilyen jellegű munkákat is elvállaljon illetve megszerezzen. Mi majd elkészítjük a tervet, árajánlatot, elvégezzük a programozást, amire csak szüksége lesz részünkről. De így is keres az üzleten, egyre több tapasztalatot szerez és gyarapítja referenciái számát. Ha pedig elérkezettnek látja az időt, hogy teljesen saját lábra álljon vállalkozása az okosotthon területén is, mi ott leszünk és akkor is segítünk.Kiépítő, telepítő partnereink számára interneten elérhető zárt fórumot és online tudástárat biztosítunk ingyenesen, de „vészhelyzetben” természetesen telefonon is rendelkezésre állunk. Közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően elméletileg nem lehetséges olyan kérdés, probléma, amire ne tudnánk választ, megoldást szerezni rövid időn belül. Folyamatosan frissülő termékkínálatunkat is annak ismeretében alakítjuk ki, mely gyártók mely eszközei működnek együtt hibátlanul, mely gyártók biztosítják sok éven át a nyugalmat és a biztonságot vásárlóik számára.

A folyamatosan érkező trendekről, új termékekről, megoldásokról rendszeres továbbképzéseink, híreink és hírleveleink garantálják, hogy partnereink is naprakész információval bírjanak, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a vásárlók őket válasszák, hogy meggyőzően és szakmai indokokkal tudják alátámasztani, miért az általuk kínált megoldás az ideális az adott vevő számára.

A Távvezérlés.hu arra törekszik, hogy a teljes országot mielőbb le tudja fedni megbízható, képzett partneri hálózatával, akikhez a fentieken túl megrendelőket, munkákat is nyugodt szívvel tud delegálni, akiknél ugyan azt a minőséget és szaktudást élvezheti a vásárló, mintha közvetlenül velünk dolgoztatna. Mi nem szeretnénk hosszabb távon okosotthonok kivitelezésével foglalkozni Magyarországon, ezt a feladatot az adott igényhez legközelebbi képzett partnerünkre szeretnénk rábízni, aki viszont mindent megkaphat tőlünk ahhoz, hogy tökéletesen el tudja végezni a munkát.

Ha megadja nekünk cége néhány adatát és elérhetőségét, megtekintheti, jelenleg milyen képzéseket milyen időpontokban, milyen áron kínálunk, milyen szakmai fórummal és leírásokkal segítünk. A képzések folyamatosan bővülő választéka lehetővé teszi partnereinknek, hogy a szűk értelemben vett épületautomatizálás mellett olyan részterületeken is tudjanak feladatokat vállalni (így plusz pénzt keresni meglévő vevőkörükből), mint a riasztórendszerek, biztonságikamera-hálózat, vezetékes és WiFi számítógép-hálózatok kialakítása, otthoni multimédia-rendszer, multiroom hangrendszer, házimozi kiépítése, kerti öntözőrendszerek, kertvilágítás, kerthangosítás vezérlése, kaputelefonok és beléptetőrendszerek telepítése.

FONTOS: Az általunk kínált eszközök, megoldások nem valamilyen saját fejlesztés eredményei, kizárólag az iparág legnagyobb és legnépszerűbb, mára már nemzetközi szabvánnyá vált rendszereit (pl. Z-Wave, KNX, Zigbee) kívánjuk megismertetni a hazai közönséggel. A telepítők és végfelhasználók így nem lesznek kiszolgáltatva egy gyártónak, mivel a rendszer bármely eleme akár sok száz gyártó kínálatából is érkezhet, bármikor helyettesíthető más (más színű, más dizájnú, olcsóbb vagy épp drágább), de garantáltan kompatibilis eszközzel.Azt állítjuk, hogy ha cége jelenleg az alábbi tevékenységek valamelyikével foglalkozik, akkor képzéseink segítségével gyorsan és könnyedén bővítheti portfóliájót az okosotthon kiépítéssel és a hozzá kapcsolódó, fentebb említett feladatok elvégzésével:

 • Villanyszerelés
 • Épületgépészeti munkák
 • Fűtésszerelés
 • Klimatizálás, légtechnika
 • Riasztórendszerek telepítése
 • Kamerás megfigyelőrendszerek kiépítése
 • Számítógép-hálózatok építése, karbantartása
 • Kaputechnika, beléptetőrendszerek
 • Videós kaputelefonok (1-lakásostól akár a több száz lakásosig)
 • Öntözőrendszerek kiépítése
 • Házimozik építése
 • Kertépítés

Bizonyosan nem kell részleteznünk milyen előnyökkel jár, ha egy vállalkozás ért mindahhoz (vagy minélt több mindenhez azok közül), amihez a Távvezérlés.hu segítséget kíván adni, de röviden pár tény:

 • Anélkül tehet szert több bevételre, hogy ehhez újabb ügyfeleket kellene találnia. Ugyanaz a meglévő ügyfél az Ön vállalkozásától több szolgáltatást tud megrendelni. Az továbbra is természetes lesz, hogy ügyfele mondjuk a bútort vagy az autóját nem Öntől veszi. De számos más munkát már Önre bízhat, amiket korábban cége „átengedett” másoknak.
 • Ha Ön mondjuk nem csak a villanyszerelést, de akár a riasztórendszert, kamerákat és az okosotthont is képes adni a megrendelőnek, bizonyosan Öntől kérik mindezeket, nem pedig 3 különböző céget bíznak meg vele. Egyrészt Ön is jobb árat tud mondani, hiszen nagyobb, jobban tervezhető, hatékonyabban menedzselhető munkát kap, nem függ másoktól, másrészt a vevőnek is olcsóbb és kényelmesebb 1 céggel megegyeznie, aki mindenért egy személyben felelős, nem fog másra mutogatni, hogy miért nem lehet valamit tökéletesen vagy jobb áron megoldani, és nem kell 3 felé egyeztetnie, ki mikor ér rá a másik akadályoztatása nélkül.
 • Új vevőket szerezhet az új képességeinek köszönhetően, sokkal dinamikusabbá vállhat cége fejlődése.
 • Kevesebb munkával, befektetéssel érhet el változatlan vagy akár nagyobb jövedelmet. Elhisszük, ha azt mondja, „jelenleg annyi munkám van, hogy még hétvégén is dolgoznom kell, dehogy akarok még máshoz is érteni, időm sem lenne vele foglalkozni!” Ha elgondolkozik ezen, akkor azért hamar belátható, hogy SOKKAL több ideje lenne, ha nem kellene annyi ügyfélhez mennie, felmérnie, párhuzamosan több helyen dolgoznia, tárgyalnia, annyi határidőre figyelnie. A legtöbb idő az ügyfelek megszerzésével (eljutni velük a megrendelésig) megy el. Azért van ennyi ügyfele, mert ennyi kell a mostani bevételhez. Egyszerűbbé tehetné az életét, ha kevesebb ügyféltől folyhatna be ugyanannyi pénz (vagy a különlegesebb tudás miatt több is), egy adott helyen hosszabb ideig dolgozhatna lényegesen több bevételért, ahelyett, hogy több helyre kell szaladgálni, ahonnan most kisebb összegekből jön be a szükséges összeg. Bizonyosan abban is egyetértünk, hogy a kevesebb ügyfél további előnyökkel jár, mint pl. kevesebb kintlévőség, kevesebb vita, kevesebb félreértés, kevesebb betartandó határidő, kevesebb alkalmazkodás...


Kérjük, add meg az alábbi adatokat, amelyeket rögzítve fel tudjuk venni a kapcsolatot Veled. A képzésről részleteket az adatok elküldése után tekinthetsz meg.

Az Ön neve*: Az Ön beosztása, munkaköre*: Az Ön email címe*: Az Ön telefonszáma (opcionális): Vállalkozás neve*: Település (ahol tevékenykedik)*:
.

Budapesti és szegedi oktatótermeink egyszerre 8–8 fő részére tud kényelmes környezetet biztosítani a hatékony tanuláshoz.
A munkahelyeken minden szükséges eszköz elfér (laptop, oktatás tárgyát képező eszközök, hálózati kapcsolat, stb.), amely része a tananyagnak, hiszen nem csak elméleti, hanem workshop jellegű, „csináljuk együtt” stílusban elvégzett gyakorlati része is van minden képzési anyagunknak.


.