AEOTEC Door and Window Sensor GEN5

Az Aeotec Door/Window Sensor GEN5 egy ajtó/ablak nyitásérzékelő modul. Észleli a nyílászárók (ajtó, ablak, kapu, redőny, stb.) nyitását, zárását. Amikor a két érzékelő elem eltávolodik, illetve közeledik, az jelet küld az okosotthon-központnak. Ez a jelzés a központokban különböző programokat vezérelhet.


  • könnyen felszerelhető
  • elemes működés
  • vékony kialakítás
  • nagy hatótávolság
Ár: 20 900 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használja a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!

Az Aeotec Door/Window Sensor GEN5 egy nyitásérzékelő modul. Észleli a nyílászárók nyitását, zárását. Amikor a két érzékelő elem eltávolodik, illetve közeledik, az jelet küld az okosotthon-központnak. Ez a jelzés a központokban különböző programokat vezérelhet.

 

Az Aeotec Door/Window Sensor GEN5 egy ajtó/ablak nyitásérzékelő modul. Észleli a nyílászárók (ajtó, ablak, kapu, redőny, stb.) nyitását, zárását. Amikor a két érzékelő elem eltávolodik, illetve közeledik, az jelet küld az okosotthon-központnak. Ez a jelzés a központokban különböző programokat vezérelhet. Az eszköz két darab AAA elemmel működik.

 

A termékeket forgalmazó partnerek listáják itt találja: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.