• Redőnyvezérlés

  Kerti világítás vezérlés

  Elektromos zár vezérlés

  Garázsvezérlés

  Bővebb információk »
  Qubino
 • ÚJDONSÁG!

  ZIPATO ZIPABOX2

  moduláris okosotthon vezérlőközpont

  Bővebb információk »
  Zipabox 2
 • Okosotthonba integrált hangrendszer

  ✓ Multiroom zenei élmény
  ✓ Airplay, DLNA, Spotify kompatibilitás
  ✓ Fibaro rendszerbe integrálható

  Zenelejátszás termékkategória »
 • ÚJDONSÁG! Számolja ki, mennyibe kerülne okosotthona!

  Okosotthon kalkulátorunk segítségével most díjmentesen kiszámolhatja, hogy nagyságrendileg mennyibe kerülne otthoni funkcióinak felokosítása!
  Válassza ki az Ön ingatlanjához leginkább hasonló konfigurációt, állítsa be az eszközök mennyiségét, majd a pontos kalkulációhoz kérje ajánlatunkat!

  Irány a kalkulátor »
 • A Fibaro Intercom egy intelligens, elegáns és
  multifunkcionális megoldás azoknak, akik szeretnék
  tudni, mi történik az otthonuk körül.

  ✓ Bluetooth, WiFi és LAN kapcsolat
  ✓ Videórögzítési lehetőség memóriakártyára
  ✓ Akár 2 kapu vezérlése
  ✓ Hangfelismerés funkció
  ✓ PIN kód bevitel

  Termék adatlap...
 • Vezéreld otthonod stílusosan!

  A Zipato ZipaTile egy „minden-egyben” okosotthon vezérlőközpont, ami számos szenzort, illetve még hangszórót is tartalmaz, és nem csak Z-Wave-es készülékekkel kommunikál. Ráadásul olyan jól néz ki, hogy modern otthonod dísze lehet.

 • Nem kell többé hideg lakásba hazaérkezned

  A fűtés „okosítása” egyszerre kényelmi és energiatakarékossági kérdés. Mobil készülékeddel a megfelelő okostermosztáton keresztül bármikor könnyedén beállíthatod a kívánt hőmérsékletet, és programozhatod is, mikor és hogyan funkcionáljon fűtésrendszered.

 • Zárd otthonod okosan!

  Ajtózárak is a Z-Wave-es okosotthon részei lehetnek, így ha nyitva felejtetted a bejárati ajtót, be tudod később zárni távolról, de akár számzáras megoldást is használhatsz. Nemcsak otthon, szállásadóknak is praktikus lehet!

 • Fűtés, ami megtakarít

  Időzítsd, automatizáld fűtésed akár helyiségekre bontva, kényelmesen! Így nem kell 1 percet sem fagyoskodni, azért, hogy spórolj a számlán, nem marad véletlenül bekapcsolva a fűtés, ha elmész otthonról. Változik a napi rutin? Állítsd be távolról, milyen hőmérséklet fogadjon, ha hazaérsz!

 • Irányítsd otthonod a mobilodról!

  Szinte bármit ellenőrizhetsz, állíthatsz az okosotthon-központodra kapcsolódó szenzorok és kapcsolók, vezérlők segítségével – legyen az világítás, árnyékolás, fűtés-hűtés, kamerák, riasztrórendszer, vagy bármi más.

 • Többé nem a szomszéd füve a zöldebb!

  Ugye, mennyivel könnyebb és takarékosabb rendben tartani a gyepet, ha az időjáráshoz igazodva, automatikusan indul be az öntözés - akkor, és csakis akkor, ha szükséges? Ez már nem a jövő vagy vastag pénztárca kérdése, megoldásunkkal Nálad is lehet ilyen!

 • A garázskapu már nem csak egy ajtó

  Hazaérve, kinyitásával párhuzamosan parancsok egész sorát indíthatod el: beindulhat a fűtés/klíma, lehúzódnak a redőnyök, felkapcsolódnak a lámpák, stb. És otthonod biztonságáról is sokat elárul.

Z-Wave 700: jelentős javításokkal érkezik az új chipsorozat

Johan Pedersen, a Silicon Labs-tól bejelentette a sokak által várt Z-Wave 700 chipsorozat frissítéseit és előnyeit a május 8-10 között megrendezett Z-Wave Summit 2019-n.

Z-Uno Shield: az


A Z-Uno egy nagyon erős, de némi ismeretet igénylő all in one próbapanel, amely segítségével egy online felületen bekonfigurálható, hogy egy adott csatlakozó kimenetként vagy bemenetként funkcionáljon.

 

Megjelent a Vera Control legújabb update csomagja

Tavalyi augusztusban az Ezlo Innovation megvásárolta a Vera™ Smarter Home Control-t. A Vera termékek fejlesztését illetően azóta számos újdonság történt hardverek és szoftverek terén is, amelyről Mark Samuel, az Ezlo Innovation vezérigazgatója a napokban számolt be.

Ilyen volt a III. Dél-alföldi Lakberendezési Kiállítás és Vásár Szegeden

A Szeged Plázában rendezték meg a III. Dél-alföldi Lakberendezési Kiállítás és Vásárt 2019. március 30-31-én. A lakberendezést fókuszba állító eseményen, több mint 40 kiállító mellett a Távvezérlés.hu csapata is részt vett. 

Fibaro CO Szenzor telepítése lépésről lépésre (Video)


A Fibaro CO érzékelő hatékony okosotthon megoldás a „csendes gyilkos”, a szén-monoxid ellen. Segítségével a veszély megelőzhető, így otthonunk biztonságosabbá válik. Kattints a teljes cikkhez!

Találkozzunk a III. Dél-alföldi Lakberendezési Kiállítás és Vásáron!

Nincs még programod hétvégére? Akkor gyere el március 30-án és 31-én a DALK szervezésében megrendezésre kerülő III. Dél-alföldi Lakberendezési Kiállításra és Vásárra, ahol mindent megtalálsz, amire az otthonodban szükséged lehet.

 

Z-Wave S2: a biztonság új szintje

Z-Wave S2Érkeznek a Z-Wave Security 2 (S2) biztonsági protokollt támogató okosotthon eszközök. Erősebb titkosítás, alacsonyabb fogyasztás, gyorsabb működés – ezeket nyújtja az új protokoll, amelyre a gyártó fokozatosan átállnak a jövőben megjelenő eszközök esetében.

Megérkezett a Zipato Zipabox2


Jelentős módosításokkal megjelent a Zipato újdonsült okosotthon vezérlőközpontja, a Zipato Zipabox2. Erősebb hardver, 900mAh akkumulátor és WiFi kommunikáció mindez külön modulba integrálva.

Zipato RFID Keypad: párosítás vezérlőközponthoz + PIN kód létrehozás (videó)

A Zipato kódpad ötvözi a Z-Wave technológiát az RFID-vel. Segítségével jelezhetjük okos központunknak, hogy elmegyünk otthonról vagy éppen hazaérkeztünk. Ebben a rövid videóban megmutatjuk, hogyan tudja a Zipato RFID kódpadot integrálni okosotthon rendszerébe. 

FIBARO Smart Implant: új kapukat nyit meg a miniatűr modul

Fibaro Smart Implant
A Smart Implant névre keresztelt univerzális modult a tavalyi évben mutatta be a FIBARO. A miniatűr eszköz nyújtotta lehetőségeket már sokan várták, mivel a Smart Implant-tal a jövőben most már olyan eszközeinket is okosotthonunkba foglalhatjuk, amelyek eddig nem rendelkeztek Z-Wave kommunikációval.

Aeotec TriSensor: az érzékelő, amely kötelező eleme minden okosotthonnak


Új érzékelővel jelent meg az Aeotec márkacsalád. A TriSensor névre keresztelt szenzor 3 alapvető érzékelő tulajdonságait egységesíti önmagában: 1. mozgás-, 2. hőmérséklet- és 3. fényérzékelés.

Elérhető a FIBARO Home Center alkalmazás legújabb verziója


Frissítette okosotthon alkalmazását a FIBARO, amely azt ígéri számunkra, hogy a jövőben még hatékonyabbá és még kényelmesebbé fog válni okosotthoni funkcióink vezérlése.

iEAST zenelejátszók integrálása okosotthonba


Az okosotthonok egyik legnépszerűbb kényelmi funkciója a multiroom hangrendszer. Cikkünkben most bemutatjuk, hogyan tudod az iEAST zenelejátszók funkcióit kihasználni meglévő vagy kialakítás alatt lévő okosotthon rendszeredbe.

FIBARO Walli: új, intelligens kapcsolócsalád a Te otthonodba is


Ismerd meg a FIBARO innovatív aljzat és kapcsoló családját, amelyet a FIBARO Walli névre kereszteltek.

Okos otthon megoldások (VIDEO) - TechGuru, TV2

Ha kíváncsi milyen okos otthon megoldásokkal találkozhat a mindennapokban, akkor most lehetősége van visszanézni szakértő kollégánkat, aki nemrég a TV2 TechGuru c. műsorában beszélt a legnépszerűbb funkciókról.

Csutinak is bejött az okosotthon

Nemrég a SzÉPÍTŐK című műsorban beszélgetett Czibolya Dani kollégánk Csutival arról, hogy hogy mi az az okosotthon és mik azok a funkciók, amelyeknek előnyeit nap, mint nap élvezheti egy okosotthon tulajdonos.
Ha lemaradt a tv adásról akkor most újranézheti!

Újabb innovációs díjat zsebelt be a FIBARO


A lengyel okosotthon óriás a CES 2019 innovációs díját vehette át szakkiállítás szervezőjétől New Yorkban.  FIBARO Smart Implant-ot a „smart home” kategóriában, míg a FIBARO Home Center alkalmazást „software” kategóriában jutalmazták. A díjazott FIBARO termékek innovatív megoldásokat nyújtanak a vezeték nélküli okosotthon és az IoT témakörben egyaránt.

Poly Control Danapad V3: megérkezett a Danalock okos zár újabb hasznos kiegészítője


A Danapad V3 kódlap biztonságos, ellenőrzött hozzáférést biztosít Danalock V3 okos zárakhoz. Nem kell kulcsot vagy telefont magával vinnie, amikor otthonról távozik. A Danapad V3 segítségével a hozzáférés még soha nem volt könnyebb. Csak hozzon létre egy PIN-kódot minden vendég számára, és a Danalock rendszer gondoskodik a többiről.

Készülj a télre okosotthonnal!

Még javában tart nálunk az indián nyár, de hamarosan vége a jó időnek és beköszönt a tél. Ami azt jelenti, kényelmes és meleg takaróink alatt forrócsokit szürcsölhetünk, de emellett a hideg időjárás miatt a gáz és villanyszámlánk költségei bizony jócskán megnőnek. Sőt, még kellemetlenebb lehet, ha elfagy valamelyik fontos vezeték. Ne hagyd, hogy idén a kíméletlen tél győzzön. Mutatunk néhány tippet, amikkel megfelelően felkészülhetsz a hidegre.

Hogyan állítsd be okosotthonod biztonságát?

Nem titok, hogy az okosotthon technológiák segítenek lakásodat, házadat biztonságosabbá és védetté tenni. Nézzük meg néhány lépésben, hogy hogyan!

7 tipp, miért hasznos egy okosotthon

A technológia folyamatosan és rohamosan fejlődik. Néhány éve, amikor okosotthonokról beszéltünk, még mindenki számára fényűző luxust jelentett a távoli jövőben. Azonban, ahogy új innovációk lépnek piacra, egyre megfizethetőbbé válnak a lakásunkat felokosító eszközök. Ha otthonfelújítást tervezel, vagy épp most repülnél ki a családi fészekből és igazi modern körülmények között szeretnél élni, akkor ne is halogass tovább. Az automatizált eszközök és beépített okosotthon funkciók növelik a kényelemérzetet és a hatékonyságot. Nem utolsó sorban az okosotthonná való átalakítás nagyban növeli az ingatlan értékét is!

Házikedvenceink és az okosotthon

Okos otthonunban a kutya, macska is jobban érzi magát!Mi a helyzet az ember legjobb barátjával, vagy az egyéb háziállatokkal? Vajon nekik is meg lehet könnyíteni fáradtságos mindennapjaikat? Szerencsére csaholó és doromboló családtagjainknak is akad néhány kedvező okosítás.

Új FIBARO eszközök a láthatáron...

Még mindig csak kapkodjuk a fejünket az idei IFA kiállításon bemutatott számos új termék kapcsán, de nem mehetünk el szó nélkül a FIBARO termékcsalád 6 új eszköze mellett. Nézzük is milyen fejlesztésekről számolt be a lengyel okosotthon cég, a FIBARO!

Vezéreld garázskapud a Danalock Universal Module segítségével!

A Danalock Universal Module V3 tökéletes megoldás az otthoni elektronikus eszközök, például garázsajtók vagy elektronikus zárak okostelefonos vezérlésére. Kösd be meglévő eszközeidhez és élvezd a vezeték nélküli hozzáférés kényelmét!

IFA 2018: bemutatta a jövő konyháját a Bosch

Élelmiszert beazonosító hűtők? Virtuális konyhai vezérlők? A Bosch bemutatta legújabb konyhai innovációit az IFA 2018-as kiállításán.

IFA 2018: Újabb termékcsaláddal vált kompatibilissé a FIBARO okos otthon rendszere

A FIBARO tovább növelte azon gyártók számát, akiknek az eszközei csatlakoztathatóak a FIBARO okosotthon központjaihoz: újabb háztartási eszközök, redőnyök, reluxák használhatóak.

IFA 2018: Új, okos otthon eszközökkel jelentkezik a Lenovo

Okos otthon eszközöket mutatott be a Lenovo a berlini IFA 2018 kiállításon. A Lenovo okos konnektorja, WiFi-s kamerája és többfunkciós okos izzója már úton van, amelyek az Alexa, Siri és Google Assistant hang alapú vezérlőkkel is együttműködnek.

Integrálja okos otthon rendszerébe fix kódú eszközeit a Popp 433 Bridge eszközével!

Gyakran előfordul, hogy otthoni eszközeink egy része nem kompatibilis meglévő okos otthon rendszerükkel, így nem tudjuk kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. A POPP 433 Bridge eszköze mostantól lehetővé teszi számunkra, hogy a 433MHz frekvenciát használó eszközöket könnyedén integráljuk meglévő rendszerünkbe.

FIBARO radiátor termosztát telepítése lépésről lépésre – videó

A fűtési szezon közeledtével cikkünkben a FIBARO radiátor termosztátjának beüzemelését mutatjuk be. A FIBARO Radiator Thermostat egy távolról vezérelhető okos radiátor termosztát a szobahőmérséklet szabályozására. Méri a fűtőtest hőmérsékletét és automatikusan beállítja a megfelelő szintre. 

Popp Solar Siren: napelemes sziréna otthonunk biztonságáért

A Z-Wave termékeket gyártó cégek folyamatosan újabbnál újabb eszközökkel jelennek meg a piacon, hogy megkönnyítsék felhasználóik mindennapjait. A német POPP jóvoltából ma már a biztonsági rendszerünket kiegészíthetjük olyan napelemes kültéri riasztóval, amihez nincs szükségünk hálózati áramellátásra és elemekre sem.

Ismerd meg a ZipaTILE-t, a Zipato „All in One” okosotthon megoldását!

Hódít a ZipaTILE forradalmi áttörése, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen eszköz segítségével vezéreljük okosotthon funkcióinkat. A számos beépített érzékelővel és hardvermodullal rendelkező ZipaTILE magába foglalja a legnépszerűbb otthoni eszközöket, mint például a biztonsági rendszert, a termosztátot, az IP kamerákat, a riasztót vagy a kaputelefont.

Sensative STRIPS Comfort – az ultravékony fény és hőmérséklet érzékelő

Megjelent a Sensative szenzorcsalád legújabb tagja. A STRIPS Comfort segítségével mérheti otthona fény és hőmérséklet szintjét. Hogy miért lehet mindez hasznos egy okosotthon tulajdonos számára? Milyen otthoni funkciók működését teszi hatékonyabbá? Mutatjuk...

Danalock V3 okos zár beüzemelése lépésről lépésre

Danalock okos zárat szeretne otthonába, de nem biztos benne, hogy kompatibilis-e meglévő bejárati ajtajával? Nem tudja, hogyan kezdjen neki a beüzemelésnek? Az alábbi videóban mutatjuk a beüzemelés lépéseit.

Szoftverfrissítés érhető el a FIBARO Home Center 2 esetében

Elérhető a FIBARO Home Center 2 legújabb frissítése. A 4.510-es verzió új és a felhasználók számára optimalizált operációs rendszert, módosított fájlszerkezetet és új szolgáltatásokat kínál felhasználói számára. Cikkünkben bemutatjuk a frissítés legfontosabb részleteit.

Kompakt, stabil és biztonságos – ez a POPP HUB Smart Home Gateway

Szenzorok, kapcsolók, termosztátok, kamerák és számtalan más otthoni eszköz okosítható fel a POPP HUB okosotthon központi egységével. Cikkünkben bemutatjuk a második generációs POPP HUB okosotthon központi egységét.

Top 10 felhasználási lehetőség FIBARO okosotthon rendszeréhez

A FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszere számtalan távvezérlési és automatizálási lehetőséget kínál felhasználói számára. Cikkünkben most bemutatjuk a 10 leggyakoribb felhasználási megoldást, amellyel nemcsak biztonságosabbá, de kényelmesebbé is teheti mindennapjait.

Mire jó egy okosotthon? - videó a Fal-Forgatók c. műsorából

Opauszki Zsolt (ügyvezető, Távvezérlés.hu) a Fal-Forgatók c. műsorában beszélt arról, hogy milyen lehetőségeink vannak otthonunk okosítására. Tekintse meg videónkat, amelyben okosotthon szakértő kollégánk válaszol a leggyakoribb kérdésekre.

Ismerje meg a Z-Wave Plus™ okosotthon-protokollt

Mi a különbség a Z-Wave és a Z-Wave+ protokoll között? Mire számíthatunk, ha okos otthon eszközeink Z-Wave+ minősítéssel rendelkeznek? Cikkünkben részletesen körbejárjuk előnyeit és jellemzőit.

Sensative STRIPS Drip – az ultravékony vízszivárgás érzékelő


Ultravékony megjelenésével hódit az új Sensative STRIPS Drip vízszivárgás-érzékelő. Védje otthonát a vízkároktól és értesüljön a legapróbb vízszivárgásról is azonnal!

Távvezérelt ajtónyitás a Danalock okos zárral

danalock-okos-zárAz utóbbi időben egyre több háztartás választja otthonába az intelligens zárat. Nem meglepő a népszerűsége, hiszen az okos vagy más néven intelligens zár ma már lehetőséget biztosít felhasználóik számára, hogy egy okostelefon segítségével távolról, akár több száz kilométer távolságból is valós időben nyissák-zárják otthonuk ajtaját. Milyen előnyei vannak a távoli ajtóvezérlésnek? Mikor és kinek jelenthet megoldást egy ilyen eszköz használata? Cikkünkben ezeket a kérdéseket is megválaszoljuk.

Béta szoftverfrissítés érhető el Vera központokra

vera upgradeÚj béta VERA szoftverfrissítés érhető el. 
A javítások mellett még több eszköz lesz kompatibilis központunkkal a telepítést követően. 

A Silicon Labs felvásárolta a Sigma Designs Z-Wave üzletágát

Silicon Labs Z-WaveEz a lépés óriási lehetőséget ad a különböző technológiájú okosotthon eszközök kompatibilitásának előremozdításában, és fellendítheti az okosotthon piacot.

Próbáld ki leendő okosotthonod!

Megerősítésre vársz, hogy belevágj az okosotthonba? Tovább „okosítanál”? Gyere és próbáld ki, hogyan működik valójában egy vezérlőközpont, hogyan automatizálható fűtésed, hogyan tudhatod biztonságban szeretteid, értékeid, stb. A Távvezérlés.hu saját standdal, újdonságokkal vár 2018. április 11–15. között a Hungexpo Construma otthonteremtési kiállításán. Kérdezz bátran!

Megdobják a lakások árát az okosotthon megoldások

okosotthon trendek2017 az okosotthon technológiák nagy éve volt, hiszen a téma geek kategóriából kitörve a szélesebb tömegek érdeklődését is felkeltette, pl. az Amazon Alexa által, és a fejlesztések is töretlenül folytak. Nézzük, a tavalyi év alapján milyen trendek olvashatók ki!

Méretével és árával hódít az új Zipato okosotthon központ

Zipato ZipaMicroA Zipabox kistestvére lényegesen olcsóbb, kisebb elődjénél, ám csak Z-Wave rendszerben működik. Az erős processzort nem spórolták ki, így hatékony vezérlője lehet okosotthonunknak.

CES 2018: az új Z-Wave chip 10 évet is kihozhat a gombelemekből

Sigma DesignsA Sigma Designs a las vegas-i kiállításon jelentette be az okosotthon eszközökbe szánt Z-Wave 700-as sorozatú chipet. Energiahatékonysága egyedülálló.

FIBARO-s vagy, és gondod akadt a programozással?

Simán előfordulhat, hogy kigondolsz egy otthonautomatizációs megoldást, ami megkönnyítené az életed, de beletörik a bicskád a kivitelezésbe. Ekkor segíthet a FIBARO Marketplace, ahol ötleteket meríthetsz.

Mi a különbség a Z-Wave és a ZigBee között?

Z-Wave vs. ZigBeeMindkét technológiát az okosotthon készülékek közötti, vezeték nélküli kommunikációra tervezték, és mindkettő népszerű. De miért érdemes inkább a Z-Wave-et választani, és együtt tudnak-e működni a különbözőképpen kommunikáló okoseszközök?

Szoftverfrissítés érkezett a Vera központokra

vera upgradeAz idei év negyedik frissítése érhető el Vera a központokra. Több, mint 25 új eszköz került bele a kompatibilitási listába, köztük a sokak által favorizált Fibaro Keyfob is.

Kösd össze okoseszközeidet egy felületen!

A Conrad Connect szoftver egyetlen kezelőfelületen köti össze okoskészülékeinket, amelyek a kompatibilis technológiák valamelyikét használják. Most már a Zipato okosotthon-vezérlőközpontjai is együttműködnek vele, így kerülhetnek Z-Wave-es eszközök is a többi okosrendszered, okoseszközöd mellé. De miért jó ez?

Izgalmas okosotthon-vezérlők a Zipatótól

Zipato ZipaTileJó pár szempont alapján választhatunk vezérlőközpontot Z-Wave-es okosotthonunkba: milyen a kapacitása, kompatibilitása, ára, kinézete, stb. A horvát Zipato cég immár hazánkban is elérhető két különleges vezérlője mind funkcióban, mind külcsínben igyekszik kitűnni. Azoknak, akik szeretik bővíteni készülékeiket, és azoknak, akik nem szeretik mindig mobileszközüket nyomkodni.

Már Verát is utasíthatunk Amazon Alexával

Vera + Amazon AlexaAmennyiben hangoddal vezérelnéd Vera-központú okosotthonod, jó hír, hogy mostantól hivatalosan is megteheted Amazon Alexán keresztül.

IFA 2017: intelligens éjszakai irányfény a Qubino-tól

Nem biztos, hogy sokan gondolták volna, de egy éjszaki irányfény vagy lépcsővilágítás is lehet okos. És nem is biztos, hogy elég az, ha csak világításra használható. Íme a világ első ilyen eszköze, amely szintén az IFA-n debütált most!

IFA 2017: színekkel jelez a FIBARO első radiátortermosztátja

Fibaro radiator valveAz idei berlini IFA kiállításon mutatták be a FIBARO termékcsalád legújabb tagját: egy okos radiátortermosztátot. Ideje volt, hiszen a fűtésvezérlés az okosotthon egyik legnépszerűbb területe.

IFA 2017: több, mint húsz gyártó újdonságai a Z-Wave standon

Z-Wave IFABár idén személyesen nem látogatunk ki, azért értesülünk a berlini IFA kiállítás okosotthonos újdonságairól, és igyekszünk is bemutatni, hogyan lesz minden okosabb, milyen Z-Wave-es érdekességekkel lehet találkozni a világ egyik legfontosabb elektronikai kiállításán.

Új zenelejátszó okosotthonodba: iEAST

iEAST + FIBAROA zenelejátszók, amik leváltják hagyományos rádiónkat, CD-lejátszónkat, ritkán illeszkednek okosotthon környezetbe, bár ennek igazából csak a gyártók szándéka lehet az akadálya. A közelmúltban azonban megjelent Magyarországon is az iEAST zenelejátszó-család, ami könnyen vezérelhető FIBARO okosotthon vezérlőközponttal. Így még kényelmesebben és az okosotthon rendszerbe illesztve hallgathatjuk kedvenc netrádióinkat, albumainkat  – akár Spotify-on keresztül.

Bővült a Vera központtal kompatibilis eszközök köre

Vera + FibaroMegjelent a Vera okosotthon vezérlőközpont firmware-jének béta verziója, és tartalmaz jó pár hasznos újítást. Kipróbálod?

Legyen okosotthonod része a LED-csík!

AEOTEC LEDA boltokat mára elárasztották az egyszerűen felszerelhető és energiatakarékos LED-csíkok, amikkel könnyedén egészíthetjük ki otthonunk világítását. Az AEOTEC újdonságával viszont már Z-Wave szabványon alapuló okosotthon rendszerünk részéve is tehetjük ezt a praktikus és/vagy dekoratív fényforrást.

Ezt nézd meg! TV-műsorban szakértünk a Z-Wave-es okosotthonról

Távvezérlés.hu Zöld TérbenA Viasat 3-on és Viasat 6-on futó Zöld Térben Magazin készítői jártak a Távvezérlés.hu bemutatótermében, hogy informáljuk a nézőket a Z-Wave-es okosotthon működéséről, környezettudatos aspektusairól. Hogy megtudd – főként energiatakarékossági szempontokból –, miért érdemes okosítanod otthonod, nézd meg ezt a videót, amin kollégánk bevezet a modern otthon rejtelmeibe! Keress bennünket már a tervezési fázisban, tanácsadás szolgáltatásunk díjmentes!

Készítsd fel okosotthonod a nyaralásodra!

Okosotthon biztonságAkár hetekre is elutazol, hogy megérdemelten pihenj a sok munka után, de tudod, hogy mindig kicsit az otthonodra gondolnál, hogy minden rendben van-e? Az okosotthon segít, hogy nyugodtabban pihenj, és azonnal értesülj, ha valami nem stimmel. Adunk pár tippet, hogyan!

Touch ID használata riasztás leállítására

Tegnap este frissült a Fibaro alkalmazás iOS rendszerekre. A frissítés egyik újdonsága, hogy ujjlenyomatot használó iPhone, iPad készülékekkel le lehet kapcsolni a riasztást.

Rólunk röviden

Cégünk kb. 10 éve foglalkozik hálózati multimédiás eszközökkel (médialejátszó, zenelejátszó), médiatárakkal (NAS szerver), egyéb kiegészítőkkel. Az elmúlt években alaposan megismertük ezeket az eszközöket, tudjuk, milyen lehetőségek rejlenek a hálózati lejátszásban (legyen az mozizás vagy zenehallgatás vagy esetleg televízión családi fotók nézegetése), ezekhez milyen kiszolgáló eszközök és megoldások szükségesek, illetve milyen további lehetőségek vannak egy otthon vagy iroda modernizálására, „intelligenssé” tételére.

Az elmúlt 2-3 évben kiugróan fejlődtek az otthonautomatizálási (köznapi néven okosotthon) eszközök, mind megjelenésükben, mind működésük, illetve használhatóságuk tekintetében messze lekörözik a korábbi rendszereket rugalmas bővíthetőségükkel, szerteágazó felhasználhatóságukkal. A Távvezérlés.hu portál ezeket a megoldásokat mutatja be, közülük is kiemelten a Z-Wave rádiós okosotthon-rendszert, amely a vezetékes rendszerekkel szemben vitathatatlan előnnyel rendelkezik: rádióhullámokkal kapcsolódó komponensei szinte bárhol beépíthetőek falbontás vagy vésés nélkül is, így a „nem okos” otthonok, irodák, házak is kompromisszummentesen tehetők a 21. századi elvárásoknak megfelelően intelligenssé, biztonságossá, kényelmessé, takarékossá.

Ismerje meg okosotthon-megoldásainkat, tanácsadással és tervezéssel segítik Önt kollégáink a megfelelő eszközök kiválasztásában, amelyek a jelenlegi igényeinek megfelelőek lesznek, de az esetleges jövőbeli újabb igényekre, változásokra is alkalmassá tehetőek, bővíthetőek ill. átállíthatóak majd.

A Z-Wave rendszer működéséről bővebben...

.