Heatit Z-Push Button 8 (fekete)

A Heatit Z-Push Button 8 egy 8-gombos, elemmel működő „távvezérlő” fali kapcsoló kialakítással. Kábelezést nem igényel, bár felszerelhető egy normál szerelvénydoboz fölé, mint bármely kapcsoló, konnektor, viszont akár ragasztással is rögzíthető sík felületen. Kompatibilis a System 55 szabvánnyal, így pl. Elko RS16, Schneider Exxact, Gira, Jung, stb. fali kapcsolókkal egy keretben is használható.

 • 8 gomb
 • 16 parancs
 • elemes működés
 • S2 titkosítás
 • System 55 méret
Heatit
Ár: 26 125 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használd a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!


A Heatit Z-Push Button kapcsolócsaládja elérhető 2, 4 és 8 gombbal, fekete és fehér színben is. Ez a 8-gombos változat is elemmel működik, kábelezést nem igényel, bár felszerelhető egy normál 65 mm-es szerelvénydoboz fölé, mint bármely kapcsoló, konnektor, viszont akár ragasztással is rögzíthető bármilyen sík felületen. Mint minden Heatit fali termosztát és kapcsoló, ez is kompatibilis a System 55 szabvánnyal, így pl. Elko RS16, Schneider Exxact, Gira, Jung, stb. fali kapcsolókkal egy keretben is használható, azokhoz harmonikusan illeszkedik megjelenésben. Van egy ilyen kapcsolód, konnektorod a falon? Vegyél hozzá egy 2-es, 3-as vagy akármilyen keretet, és fúrás faragás nélkül feltehetsz egy Z-Push Button-t is a meglévő kapcsolók mellé!

Z-Wave 500-as (Z-Wave Plus) chippel, S2-es titkosítással rendelkező 8-gombos távvezérlő LED visszajelzéssel, amely első pillantásra egy fali kapcsolónak tűnik. Viszont vezetéket nem csatlakoztathatunk hozzá, és elemmel működik. A gombnyomásokat a Z-Wave vezérlőközpontnak továbbítja, és/vagy közvetlenül a hozzá asszociált eszközökhöz. 4 csoport, max. 20 eszközzel kapcsolható a Z-Push Button 8-hoz asszociácó útján, illetve 16 esemény indítható el a Z-Wave vezérlőközponton keresztül. Meg lehet különböztetni a négy gomb rövid lenyomását és nyomva tartását is. Így pl. lámpák be és kikapcsolhatóak az I és O gombokkal, de ezeket nyomva tartva a fényerők emelhetőek és csökkenthetőek. De akár pl. zsalúziákat, redőnyöket is mozgathatunk a gombok nyomva tartásával.

A Heatit Z-Push Button 8 főbb jellemzői:

 • Működési hőmérséklet: 0–40 ºC
 • Elem: 1×CR2450 gombelem
 • Fizikai méretek (kerettel): 71,2×71,2×13,6 mm
 • IP-védettség: IP 20
 • Online firmware-frissítés (vezérlőközponton keresztül): igen
 • Hatótávolság: akár 40 méter

 

Termék weboldala: link...
Angol nyelvű telepítési segédlet: link...

A termékeket forgalmazó partnerek listáját itt találod: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.