frient Intelligent Heat Sensor

A Frient intelligent heat alarm egy hősebesség érzékelő eszköz. A hőmérséklet érzékelőkkel ellátott eszköz hang és vizuális eszközökkel jelzi ha tüzet érzékel, ezzel egy időben értesítést küld az okosotthon-központnak is.

  • Hősebesség érzékelés
  • hang és fény jelzés
  • elemes működés
frient
Ár: 20 900 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használd a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!


A Frient intelligent heat alarm egy hősebesség érzékelő eszköz. A hőmérséklet érzékelőkkel ellátott eszköz hang és vizuális eszközökkel jelzi ha tüzet érzékel, ezzel egy időben értesítést küld az okosotthon-központnak is. 

A Frient termékei jó ár érték arányú és minőségű alternatívát nyújtanak abban az esetben, ha valaki kiegészítőket keres Zigbee kommunikációval támogatott okosotthon központjához. 

 

 

 

A Frient intelligent heat alarm egy hősebesség érzékelő eszköz. A hőmérséklet érzékelőkkel ellátott eszköz hang és vizuális eszközökkel jelzi ha tüzet érzékel, ezzel egy időben értesítést küld az okosotthon-központnak is. Az eszköz előnye, hogy kiszűrhetőek a téves jelzések azokon a helyeken, ahol poros füstös környezet előfordulhat.

A Frient termékei jó ár érték arányú és minőségű alternatívát nyújtanak abban az esetben, ha valaki kiegészítőket keres Zigbee kommunikációval támogatott okosotthon központjához. Kínálatunkban megtalálható Aeotec Smart Hub központi egység, melyel megfelelően működik az eszköz. Eltérő Zigbee rendszerű központi egységek esetén vásárlás előtt ellenőrizze a kompatibilitást.

Műszaki adatok

  • Tápellátás: 1×CR123A elem
  • Elem élettartam: 5 év (5 percenkénti riportolás esetén)
  • Üzemi hőmérséklet: 0–50 °C
  • Kommunikáció: Zigbee
  • IP besorolás: IP20
  • Szín: Fehér

A termék weboldala: link...

 

A termékhez kapcsolódó cikkek:

frient füstérzékelő vagy hőérzékelő – melyiket, mikor, hova? [2022-03-18 15:00:00]
Barátkozz meg a frient eszközeivel! [2021-05-14 11:52:28]

A termékeket forgalmazó partnerek listáját itt találod: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.