ComfortClick Colibri Z-Wave

A Colibri Z-Wave ideális megoldás felújítási projektekhez és utólagos beépítéshez, legyen szó magánlakásról, irodáról vagy akár panzióról. A Z-Wave-en kívül számos egyéb szabványt, illetve népszerű márka kommunikációs protokollját ismeri. Különlegessége a 100%-ban testre szabható kezelőfelület.

 • Z-Wave Plus alapú központ
 • Modbus és RS232 bővíthető
 • Egyedi felhasználói felület
ComfortClick
Ár: 204 900 Ft

A termék megvásárolható itt a forgalmazóknál, keresd fel őket bizalommal, segítenek a tervezéstől a kivitelezésig mindenben!

Tipp: használd a kiépítéskalkulátort, hogy megtudd, mennyibe kerülne egy teljes rendszer kulcsrakész megvalósítása!


A Colibri Z-Wave ideális megoldás felújítási projektekhez és utólagos beépítéshez, legyen szó magánlakásról, irodáról vagy akár panzióról. A Z-Wave-en kívül számos egyéb szabványt, illetve népszerű márka kommunikációs protokollját ismeri (pl. Samsung, LG TV-k, Philips Hue égők, IP-kamerák, D.S.C., Paradox, Satel riasztórendszerek, KODI médialejátszó alkalmazás, HEOS és SONOS multiroom-lejátszók, Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérlés és egyéb TCP/IP eszközök), így szinte minden egy központtal irányítható a lakásban. De talán legfőbb különlegessége a teljes mértékben testre szabható kezelőfelület!

 

A Colibri Z-Wave központ is a ComfortClick egyedi bOS alkalmazását futtatja, amely amely a gyártó okosotthon kiépítő cégként szerzett sok éves tapasztalata alapján lett kifejlesztve. Különlegessége a kiemelkedő, folyamatosan fejlesztett kompatibilitás a különböző hálózaton keresztül vezérelhető eszközökkel, így nem csak a Z-Wave-es berendezéseink vezérlése bízható erre a méretében egyébként apró eszközre.

Tervezd meg a saját felhasználói felületedet!
Teljesen szabadkezet kapsz a felhasználói felület testreszabására! Válaszd ki a kedvenc színeidet, használd saját ikonjaidat, alkalmazd a saját szobáidról készült fotókat háttérnek – vagy akár az otthonod alaprajzát a gombok elhelyezéséhez! Ellentétben más vezérlőközpont-gyártók szoftverével, a bOS esetében nem lehet arról szó, hogy tetszik, kézre áll vagy éppen átláthatatlannak tűnik. Itt ugyanis a felhasználó mondja meg, milyen képernyőkön, milyen elrendezési elv alapján milyen kezelőgombokat, kapcsolókat szeretne látni, melyiket milyen méretben és grafikával. Így a felület bonyolultsága igazítható az adott felhasználó igényeihez, hotel vagy apartman esetében a vendégek szálláshelyéhez, miközben akár a vállalkozás arculata is visszaköszönhet a teljesen egyedien kialakított grafikus felületen. A felület Windows alatt használható alkalmazással állítható össze, és egyformán jelenik meg a webes és mobilos alkalmazásokban is, nem kell külön elkészíteni mondjuk telefonra és webböngészőre.

A rendszer demófelülete az alábbi linken érhető el (érdemes kipróbálni): link...

A fentiek alapján a ComfortClick központokat nem kezdő felhasználóknak javasoljuk (nekik inkább a VERA lehet ideális választás), illetve beállításukat, programozásukat érdemesebb inkább telepítő szakemberre bízni. Ha azonban ki tudjuk használni a Colibri Z-Wave lehetőségeit, akkor egy nagyon nagy tudású, és különlegesen gyors működésű, teljesen egyedi kezelhetőséget biztosító tökéletes központra bízhatjuk ingatlanunkat.

Főbb jellemzők:

 • Z-Wave Plus alapú központi egység
 • Opcionálisan bővíthető kapcsolat: Modbus és RS232  

Műszaki adatok:

 • CPU: 1,2 GHz-es, 4-magos ARM
 • RAM: 1 GB
 • Flash memória: 32 GB SD-kártya
 • Operációs rendszer: Linux
 • Vezérlőszoftver: bOS, PRO licenccel, 2 felhasználóval
 • Csatlakozók: 4×USB2.0, 1×Gigabit ethernet
 • Áramfogyasztás: 3–5 Watt
 • Fizikai méretek: 122×39×122 mm

A termék weboldala: link...
Angol nyelvű kézikönyv: link...
Angol nyelvű adatlap: link...

A termékeket forgalmazó partnerek listáját itt találod: Távvezérlés.hu forgalmazók

A feltüntetett ár ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár!
Vásárolni a forgalmazóknál tudsz, itt...

.