Az IKEA új vezérlőközpontja – DIRIGERA

Az IKEA folytatja útját az okosotthon-világ felé, októberben kerül polcaira a TRÅDFRI utódja, a Matter szabványt támogató DIRIGERA vezérlőközpont. A készülék új, felhasználóbarát alkalmazással érkezik.

A mindennapi élet „okosabbá tételének” egy újabb mérföldköve a DIRIGERA. Több eszköz vezérlésére képes, mint az IKEA TRÅDFRI vezérlőközpontja, illetve fejlettebb és könnyebben kezelhető applikációval szabályozható.

„A DIRIGERA-val és az új kezelőfelülettel célunk az okoseszközök rendszerhez történő csatlakoztatás erősítése és egyszerűsítése volt. Személyre szabott eseménysorok is beállíthatók a különféle tevékenységekhez és alkalmakhoz” – mondta Rebecca Töreman, a svéd IKEA üzletvezetője.

A DIRIGERA-val az IKEA összes okoseszköze beépíthető a rendszerbe, és egyenként, szettekben vagy csoportosan irányíthatóak. A vezérlőközpont támogatja a WLAN-nal, Zigbee-vel és Thread-del való továbbítást és a Matter szabványt. Tápellátása ethernettel és USB-C-vel történik.

Az új IKEA vezérlőközpont tervek szerint idén októberben jelenik meg. A felhasználók továbbra is használhatják a TRÅDFRI központot és az IKEA okoseszközeit, illetve ezeket majd összekapcsolhatják a DIRIGERA-val.

Aktuális termékkínálatunk: link…

.