Újabb sötét hír: Heatit Z-Temp2 fekete színben is!

Már bemutattuk egy korábbi cikkünkben ITT a a Heatit Z-Temp2 elemes radiátor termosztátot, ami eddig egyedül fehér színben volt elérhető. Most a gyártó bővítette a „színpalettát”, így mától feketében is rendelhető. Tehát, ha sötétebb színtónusú bútorokkal, kapcsolókkal rendezted be otthonod, akkor remek választás lehet.

Ahogy azt korábban is olvashattad, a Z-Temp2 egy elemes termosztát, amit Z-Wave rendszerű okosotthon-központhoz kapcsolva tudunk használni. A termosztátot a jelenleg legújabb Z-Wave 700-as kommunikációs chippel látta el a gyártó, így a működés minden eddiginél gyorsabb, és az elemek – használattól függően – akár több évig is működtethetik.

A Z-Temp2 hő- és páratartalom-méréssel is rendelkezik, tehát a fűtés mellet akár szellőztetési vagy párásítási vezérlésekbe is bevonható. Továbbá képes tárolni az okosotthon vezérléközpontjától érkező vagy az érintőgombok segítségével beállított, aktuális célhőmérséklet értékét is.

Beálltható, hogy a kijelző milyen fényerővel jelenítse meg az értékeket. Sőt további apró finomság, hogy található a termosztáton egy pici mozgásérzékelő. Ennek köszönhetően beállítható, hogy ne csak folyamatos kijelzéssel működhessen, hanem a kijelző csak akkor világítson, ha az eszköz előtt vagyunk.

A Z-temp2 a piacon kapható egyik legjobb elemes termosztát jelenleg, ami Z-Wave rendszerbe integrálható. Mivel most már 2 színben is elérhető, még több okosotthon-felhasználó találhatja meg a hozzá illő megoldást.

Jelenleg elérhető Heatit termékeink: Link...

 

.