Új oktatóvideók a ComfortClick illesztőprogramokhoz

Ahogyan korábbi cikkünkben írtuk, a ComfortClick frissítésének köszönhetően újabb és újabb illesztőprogramok telepíthetők a szerverre. A támogatott programok között szerepel többek között az MQTT, a GSM modem és a Denon HEOS (utóbbiról részletesebben olvashatsz korábbi írásunkban). Ezek integrációjáról láthatunk új oktatóvideókat a ComfortClick videómegosztó csatornáján.

A ComfortClick folyamatosan bővíti csatornáját új ismertető-, illetve oktatóvideókkal. Nemrég kerültek fel a Denon HEOS és az MQTT bOS-be történő integrálását bemutató képsorok. Egy másik videóból azt is megtudhatjuk, hogyan állíthatunk be GSM modemen keresztüli hívásfogadást. Ez utóbbit láthatod az alábbi videóban:

Az MQTT (Message Queue Telemetry Transport = az üzenetek sorbaállításán alapuló telemetriai adattovábbítás) egy üzenetküldési protokoll, amely ideális távoli eszközök csatlakoztatására, a gép és gép közötti kapcsolatban vagy az IoT világában már elterjedt szabványnak számít. A következő videó az MQTT integrációját mutatja be:

Aktuális ComfortClick-kínálatunk: link…
A ComfortClick bOS 1 hónapos próbaverziója: link…

.