Megjelent a Vera Control legújabb update csomagja

Tavalyi augusztusban az Ezlo Innovation megvásárolta a Vera™ Smarter Home Control-t. A Vera termékek fejlesztését illetően azóta számos újdonság történt hardverek és szoftverek terén is, amelyről Mark Samuel, az Ezlo Innovation vezérigazgatója a napokban számolt be. 

Augusztus óta számos újítás történt. A cég megkétszerezte jövőbeni beruházásait és növelte mérnöki erőforrásait is. A jövőben új szoftverekkel, hardverekkel és felhő-architektúrával dolgoznak annak érdekében, hogy a jelenlegi és jövőbeli termékeik méginkább megfeleljenek a felhasználóik elvárásainak.

Mit jelent ez pontosan?

Gyorsabb, megbízhatóbb platformot, amely ezentúl még több eszközzel tud majd együttműködni, megkönnyítve ezzel a felhasználók életét és növelve ezáltal az ingatlanok biztonságát.

Új firmware

A napokban adtak ki egy jelentős módosításokat tartalmazó firmware-frissítést (v7.29). Az update csomag olyan módosításokat tartalmaz, amely növeli a platform, valamint a vezeték nélküli és vezetékes kapcsolatok stabilitását is.

Új eszközintegrációk

Mark Samuel, az Ezlo Innovation vezérigazgatója elmondta, hogy céljük, hogy minél több releváns eszközzel integrálják a Vera okosotthon központjait az okosotthon piacon. Elmondása szerint 2019-es év végéig várhatóan legalább 100 új eszközzel válnak kompatibilissé a Vera eszközei.

Számos felhasználói kérdés érkezik azzal kapcsolatosan a Vera háza tájára, hogy mikor fognak együttműködni az eszközök a Google Home-mal is. Mark ezzel kapcsolatosan azt az információt adta, hogy az integrációs kérelmet már benyújtották a Google-nak és jelenleg a jóváhagyásukra várnak.

Mi jön még a közeljövőben?!

Az Ezlo Innovation cégcsoport a jövőben még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a folyamatos információáramlásra. A következő hetekben a Vera vezérlőegységek újonnan megjelenő kiegészítéseiről, a Vera márka új megjelenéséről és további izgalmas fejlesztésekről is beszámolnak.

Vera™ Smarter Home Control okosotthon központjainkat ITT találod. Szükség esetén kérj szakértői segítséget kollégánktól!
Komplett okosotthont szeretnél, de nem tudod mennyibe kerülne? Számold ki  okosotthon kiépítéskalkulátorunk segítségével!

 

 

.