Már 4000 eszköz rendelkezik Z-Wave tanúsítvánnyal!

A Z-Wave Alliance okosotthon és Z-Wave elhivatott szabványfejlesztő szervezete teszteknek veti alá az okoseszközöket, melyeket teljesítés után tanúsítvánnyal látnak el. A napokban ezen tanúsítvánnyal rendelkező készülékek száma – legnagyobb örömükre – túllépte a 4000-et!

A HOPPE AG Alliance tag érte el a mérföldkövet egyik Z-Wave Long Range tanúsítványt nyert eszközével.

„A Z-Wave technológia az okosotthon világának alapja, a biztonság, interoperabilitás és a visszafelé kompatibilitás bajnoka már közel 20 éve – mondta Mitch Klein, a Z-Wave Alliance ügyvezető igazgatója – A mostani bejelentések serege: Standards Development Organization (SDO) szervezetté válás, új igazgatósági tagok felvétele, az első Z-Wave Long Range tanúsítvánnyal rendelkező eszköz és a Z-Wave készülékek 4000-re emelkedése mind azt mutatják, hogy a Z-Wave technológia folyamatosan fejlődik.”

Az interoperabilitás, vagyis a készülékek együttműködése, a technológia sarokköve – ez csakis a teszteléssel, ezáltal tanúsítvánnyal érhető el. A tanúsítás biztosítja, hogy minden Z-Wave eszköz – márkától, gyártótól és chipgenerációtól függetlenül – harmonikusan működjön egymással.

A tanúsítás a védjegy- és terjesztési licencszerződés részeként kötelező az összes Alliance tag számára. A készülékeknek tesztek hosszú során kell megfelelniük, hogy biztosítsák a megfelelő működést mielőtt forgalomba kerülnének.

Aktuális Z-Wave termékkínálatunk: link…

.