Frissültek a HELTUN SmartThings Edge driver-ek

2023 elején jelentek meg az első HELTUN Edge driver-ek a gyártó érintőkapcsolóihoz és reléihez a Samsung okosotthon-rendszerében. A most érkezett frissítésben új funkciókat érhetünk el, gyakorlatilag teljessé vált a támogatás – végre!

 

2023 februárjában adtunk hírt arról, hogy HELTUN elkészítette a Samsung SmartThings okosotthon-rendszer új illesztőprogramjainak első verzióját a Touch Panel Switch érintőkapcsolókhoz, valamint a Relay Switch Quinto és High Load Switch relékihez. (A fejlesztésre a SmartThings úgynevezett Edge platformra történő átállása miatt volt szükség, aminek köszönhetően a legtöbb funkció már lokálisan, a vezérlőközpontunkon működhet, a SmartThings szervere, internetkapcsolat nélkül is.) Az első verzió még nem tartalmazta a Z-Wave paraméterek beállításának lehetőségét, holott a HELTUN a régi driver-ek esetében természetesen már elérhetővé tette ezeket a paramétereket. Mostantól viszont – az Edge driver-ek legújabb verziójának megjelenésével – ismét lehetővé válik a Z-Wave paraméterek módosítása, így az eszközök működésének finomhangolása, extra képességeiknek kihasználása. Érdemes ellátogatni a HELTUN SmartThings Edge driver csatornájához, és frissíteni a drivereket (lásd EZEN cikkünkben)!

 


A gyártó termosztátjaihoz még nem érkeztek meg az új Edge illesztőprogramok, de azonnal hírt adunk róla, ha ezek is használhatóvá válnak. Addig is, a két HELTUN termosztát természetesen továbbra is működik a régi, úgynevezett Groovy driver-ekkel.

 

Aktuális HELTUN-kínálatunkért kattints ide!

.