Elérhetővé váltak a SmartThings Edge driverei a HELTUN-nál

A SmartThings rendszernél épp az Edge driverekre való átállás közepén tartunk. A HELTUN is elkészítette új Edge driverét érintőkapcsolóihoz és reléihez. Így már semmi akadálya, hogy új HELTUN eszközöket csatlakoztassunk SmartThings rendszerünkbe, vagy a régi eszközök drivereit frissítsük.

A gyártók az elmúlt évek folyamán elkészítették az eszközeik régi Groovy drivereit. Most azonban az új Edge driverekre való átállás miatt az átmeneti időszakban sok eszköznek vált bizonytalanná a rendszerhez való párosítása. A jól bevált eszközöknek folyamatosan várjuk az új illesztőprogramjait. Most megérkezett a HELTUN Touch Panel Switch érintőkapcsolóinak, valamint a Relay Switch Quinto és High Load Switch reléinek új Edge drivere, amely már lokálisan, a vezérlőközponton fut. Így internetkapcsolat nélkül is kiadhatók a parancsok az eszközeiknek.

Az Edge driverek telepítéséről és használatáról egy nemrég megjelent terméktámogatás cikkünkben írtunk, amelyet bejelentkezés után ITT érhetsz el.

A HELTUN SmartThings Edge driver csatornáját pedig ITT találod. FIGYELEM! Ezek a driverek még nem a végsők, nevezzük inkább csak béta verziósnak őket! Az eszközök paramétereinek beállítására még nem képesek, ez a későbbi frissítésekkel érkezik. Addig az ITT olvasható cikkünkben leírtuk, hogyan állíthatunk be bármilyen Z-Wave paramétert bármely, már Edge driverrel működő Z-Wave eszköznél a SmartThings rendszerben.

Aktuális HELTUN-kínálatunk: link…

.