Egyedi felhasználói felület a ComfortClick bOS-ben

Tudtad-e, hogy a ComfortClick bOS szinte korlátlan szabadságot ad rendszered grafikus felületének kialakításához? A bOS konfigurátoron keresztül egyedivé varázsolhatod okosotthonod kezelőfelületét. Háttérképnek beállíthatod a szobád fotóját, vagy akár egy látványtervet a lakásodról. Több ezer ikon közül választhatsz eszközeidhez, ha mégsem találnál megfelelőt, sajátot is feltölthetsz!

Ellőre definiált sablonokat a gyártói oldalról tudsz letölteni. A szabványos fehér és fekete témák mellett elérhető egy, az idősek és fogyatékkal élők számára készült épületvizualizációs téma is:


A  szobák, eszközök és feladatok vizuálisan kibővültek. Minden panel színkóddal van ellátva a könnyebb használat érdekében, és az összes gomb megnagyobbodik a panelekhez való könnyebb hozzáférés érdekében. A témákat felhasználókhoz, valamint eszközökhöz is rendelheted. A telefonodon, fali vezérlőn, számítógépen más-más felületet tudsz megjeleníteni. 

Lehetőség van a lakásod alaprajzát, látványtervét is betölteni háttérképként. Ebben a nézetben könnyedén átlátod a helyiségek állapotát (erről egy korábbi cikkünkben olvashatsz):

Aktuális ComfortClick-kínálatunk

 

 

.