Készíts egyedi, 3D alaprajzot a ComfortClick bOS kezelőfelületére!

Nincs megfelelő alaprajz a ComfortClick bOS meglévő képei közt? Szeretnéd a saját otthonodat viszontlátni a kezelőfelületen? Egy online szerkesztőprogrammal elkészítheted lakásod, házad 3D-s alaprajzát! De bármilyen egyéb szoftverrel készített képet is használhatsz!

A Floorplanner egyszerűen kezelhető alaprajz-készítő online program. Több mint 150 000 bútort, használati eszközt kínál, amiből egy 2D-s alaprajz percek alatt elkészíthető. Ha pedig igazán egyedi megoldást szeretnél, a kész 2D-s tervet kiexportálhatod 3D-be is, így a ComfortClick bOS-ben már saját otthonod 3D-s alaprajzát állíthatod be háttérnek. A bOS a ComfortClick cég szoftvere, ami az általunk forgalmazott okosotthon vezérlőközpontokon fut. Rengeteg lehetőséget kínál, köztük a kezelőfelület teljesen egyedivé tételét.

A szerkesztőprogram használata ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A 2D-s terv készítése és a megtervezett 3D-s alaprajz SD-minőségű exportálása is ingyenes, azonban bizonyos plusz funkciókért (HD-minőség, több szint tervezése, stb.) krediteket kell venned minimális összegért.

A Floorplanner kényelmes és olcsó megoldás, azonban nem csak ez a szerkesztőprogram létezik. Bármilyen alaprajzot, saját fotót vagy grafikát használhatsz, így teljesen egyedivé tudod tenni a kezelőfelületet, ahogyan az alábbi ábrán is láthatod.

A ComfortClick bOS 1 hónapos próbaverziója: link… 
A Floorplanner weboldala: link…
Youtube csatorna bemutatóvideókhoz: link…

.