Vezéreld garázskapud a Danalock Universal Module segítségével!

Automatikus nyitás és zárás funkció

Számtalanszor tapasztaljuk, hogy ügyfeleink elhagyják kapunyitó eszközeiket és ezáltal kellemetlen helyzetekbe keverednek. A Bluetooth 4.0-nak köszönhetően az Universal V3 modul automatikusan érzékeli érkezésed otthonodhoz és nyitja Neked a garázskaput vagy garázsajtót okostelefonod segítségével. Távozáskor sincs teendőd, mivel ha kellő távolságra elhagyod telefonoddal az eszközt azonnal záródik a kapu/ajtó.

 

Rugalmas beléptető rendszer

A Danalock applikációján keresztül lehetőséged van, hogy hozzáférést (virtuális kulcsokat) adj családtagjaidnak, barátaidnak vagy kollégáidnak, de néhány kattintással el is távolíthatsz jogosultságokat a rendszeredből. Az appon keresztül így nyomon követheted ki és mikor nyitotta, zárta az adott elektronikus eszközt. A korlátozott hozzáférés nagy segítséget jelenthet például az AirBnB tulajdonosoknak vagy nyaralóval rendelkezőknek. A korlátozott jogosultság funkció adott időtartamra biztosít nyitási és zárási jogosultságot, így Neked nem szükséges mindig jelen lenni vagy több száz kilométert utazni a kulcsokkal. Az állandó vagy ideiglenes kulcsokat SMS-ben vagy emailben is továbbíthatod, sőt értesítést is kérhetsz push notification formájában az eszköz aktuális állapotáról.

 

Teljes kontroll otthonod felett

Az Universal Module V3 szerves része a Danalcok ökoszisztémának. A Danalock alkalmazással könnyen kezelheted és vezérelheted az összes Danalock eszközödet. A modul bármely 12-24 V-os eszközt képes vezérelni, mint pl.: garázskapukat, elektromos ajtókat, kapukat, ablakokat vagy akár mágneszárakat is.

 

Széleskörű kompatibilitás és nagyfokú biztonság

A Danalock Universal Modul V3 igazán rugalmas eszköz a különböző platformokat illetően. A modul könnyedén kommunikál Bluetooth, Z-Wave Plus vagy IFTT szabványokat használó eszközökkel is. A Danalock számos SDK és API készletet képes befogadni a különböző partnerintegrációk érdekében. A biztonságos adatátvitelről pedig a legfejlettebb titkosítási rendszer (AES 256) gondoskodik.

 

 

A Danalock Universal Module beüzemelése

 

Főbb termékjellemzők

  • Termék méretei: 35 mm x 40 mm x 15 mm
  • Súly: 14 grams
  • Anyag: ABS (számítógépes perifériákhoz használt műanyag kompozit)
  • Relék száma: 2 relé + 1 power output
  • Maximális felvett teljesítmény (24 V): 100mA
  • Kommunikáció: Bluetooth 4.0, Z-Wave Plus
  • Titkosítás: 256bit AES
  • Maximális relé feszültség: 48V
  • Tápfeszültség: 12-24V DC vagy AC

A Danalock Universal Module V3 eszközről további információkat ITT találsz. Keresd hivatalos forgalmazóinknál!
A termékből hamarosan várható Zigbee és Homekit változat is.

.