Van egy „pár” napunk még karácsonyig!

Bizonyosan mindannyian ismerjük azt a helyzetet, mikor egy pár két tagja egészen más dolgokat szeret nézegetni, kipróbálni, másfajta üzletekben töltenének el hosszabb időt. Bevásárlóközpontokban megszokott látvány a butikok, ékszerboltok előtt várakozó férfiak látványa, és a műszaki boltok előtt csak azért lehet kevesebb az unatkozó hölgy, mert ők nem várnak türelmesen, hanem addig is beülnek egy kávézóba, vagy bemennek egy ruházati üzletbe. A helyzet csak „fokozódik”, ha egy kisebb gyermek is tartozik a párhoz...

Elsősorban azokra a párokra (de gyermekeikre is) gondoltunk, akiket ilyen kegyetlen módon elszakít egymástól egy bevásárlóközpont, amikor elhatároztuk, hogy egy olyan eseményt, vásárt szervezünk, amely mind a hölgyek, mind az férfiak érdeklődésére bizonyosan számíthat – most karácsony előtt főleg. Bár az okosotthon kapcsán igen gyakran azt látjuk, hogy a nők még hamarabb is megértik mint a férfiak, hogy miért lehet számukra hasznos az automatizálásra költött pénz – talán mert több olyan tevékenység hárul rájuk a lakásban, amelyhez valódi segítséget nyújt az okosotthon, vagy éppen számukra értékesebb a biztonság, amit a technika kínál. Minden esetre biztosra akarunk menni, így az alábbiakkal szeretnénk elcsábítani bárkit szombat délutánra:

  • Megmutatunk minden funkciót az okosotthon kapcsán, ami bemutatótermünkben már működés közben kipróbálható.
  • Segítünk eligazodni a számtalan okosnak mondott megoldás kapcsán, elmagyarázzuk, mi is az okosotthon lényege.
  • Ötleteket és akár termékeket is adunk a gáz- és villanyszámla érdemi csökkentéséhez, az okosotthon-alapú fűtésvezérlés kialakításához
  • Kipróbálható számos hálózati médialejátszó és zenelejátszó a Lejátszó.hu kínálatából.
  • Megmutatjuk, milyen az a „személyes”, 2D vagy 3D házimozi a Goovis Pro headset segítségével, amikor is egy 23 méter(!) átmérőjű virtuális vásznat nézhetünk – akár otthon az ágyban fekve, akár a vonaton, repülőn is!

  • Kiállítást és vásárt tartunk a Főnix Tűzzománc (Facebook, webshop oldal) különleges, egyedi ékszereiből és dísztárgyaiból, melyeket élőben érdemes kézbe venni, felpróbálni, mert egészen mást mutatnak, mint egy statikus fotón!
  • Teával, koktéllal, kávéval, üdítővel várjuk az érdeklődőket.
  • A gyerekeket virtuális flipper és videójáték várja, de akár rövid meséket is nézhetnek. Sőt, bátran kapcsolgathatják ők is az okosotthon lámpáit, redőnyeit tableteinkről!

Helyszín:

NEON Multimedia Kft. szegedi bemutatóterme, Nívó irodaház, 6728 Szeged, Dorozsmai út 19., I. emelet.

Időpont:

2022. december 10., 13–19 óráig.

.