Újdonságok a ComfortClick demófelületén – Fedezd fel a rendszer lehetőségeit!

Örömmel jelentjük be, hogy a ComfortClick online demófelülete  frissült új, modern külsővel és funkciókkal. Ez az aktuális változat izgalmas lehetőségeket kínál az érdeklődőknek, akik könnyedén felfedezhetik, mi mindent nyújt a rendszer. Ez a felület remek kedvcsináló lehet mindazoknak, akik szeretnék megismerni a ComfortClick által kínált lehetőségeket.

A demófelületen egy családi ház rendszerét tudjuk mostantól könnyedén felügyelni. A grafika reszponzív, így mobiltelefonon, tableten vagy számítógépen egyaránt megjeleníthető.

A nyitóképen rögtön szemünk elé tárul néhány fontos információ, mint például az időjárás, dátum, idő, valamint a rendszer különböző részeihez tartozó linkek.

Az áttekinthetőséget és gyors navigációt segítő felülnézeti grafikán megjelenítésre kerülnek a vezérlők és érzékelők ikonjai. Ezáltal könnyedén áttekinthetjük az aktuális állapotokat, és szükség esetén módosíthatunk is rajtuk.

Az új demófelületen elérhető egy riasztó menü, amely lehetővé teszi a csatlakoztatott riasztórendszer állapotának figyelését és vezérlését. A gyakorlatban számos csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre neves gyártók központjainak (például D.S.C., Satel, Paradox) illesztéséhez.

A hűtés-fűtés vezérlésnek külön menüpontot szenteltek. Itt lehetőségünk van létrehozni téli és nyári programokat akár szobánként. A beállított hőmérséklet függ a riasztórendszer állapotától is; távozáskor – a riasztó élesítésekor – pár fokot automatikusan csökken.

A média vezérlésre szolgáló menüből irányíthatjuk a házimozi rendszert és más KODI alkalmazást futtató médialejátszókat.

Az árnyékolás menü segítségével vezérelhetjük az árnyékolókat. Időzítéssel nyithatjuk és zárhatjuk azokat, és automatikusan is vezérelhetjük őket a napsütés függvényében. Az árnyékolás segíthet a fűtés/hűtés hatékonyságának növelésében is, különösen a passzív fűtés opcióval. Ez az opció figyelembe veszi a kültéri hőmérsékletet, fényviszonyokat, valamint a beltéri hőmérsékletet.

A fentieken túl további panelek állnak rendelkezésünkre, például az IP-kamerarendszer felügyeletéhez és az energiafelhasználás monitorozásához, beleértve a napelemrendszert és az akkumulátort is.

Fedezd fel a ComfortClick online demófelületének újdonságait, és ismerd meg a rendszer által nyújtott sokoldalú lehetőségeket!

Aktuális ComfortClick-kínálatunkért ide kattints!
A ComfortClick bOS 1 hónapos próbaverziója itt! 
A ComfortClick bOS demó

 

.