Újdonság a Remotec-től – ZXT-800 infra klíma- és AV vezérlő

Az okosotthon piacon legelterjedtebb Z-Wave klímavezérlő gyártója, a Remotec új típus – ZXT-800 Z-Wave-IR AC/AV Controller – megjelenést jelentette be. Legújabb tulajdonságai között szerepel a Z-Wave 700 kapcsolat, valamint audió/videó eszközök vezérlésének támogatása is.

A ZXT-800 olyan Z-Wave 700-as chippel rendelkező infravörös vezérlő, amely képes a split klímát és az audió/videó készülékeket irányítani. Míg a gyártó korábbi infra vezérlője csak a különböző légkondicionálók infrakód-táblázatát ismerte, az új típus már számtalan TV, Hi-Fi, médialejátszó, stb. készülék infra távirányítóját is helyettesíteni tudja, azaz a vezérlőközpont által irányíthatóvá tehetjük ezen készülékeket is otthonunkban. Az elődökhöz hasonlóan elemekkel, valamint fix betáplálással is működtethető. Várhatóan idén már kinálatunkban is megtalálható lesz 100 EUR környéki árcédulával.

A NOAA (National Oceanic and Athmospheric Administration – Nemzeti Óceán- és Légkörkutatási Hivatal) forrásai alapján az éghajlatot 2019 óta az átlagosnál melegebb viszonyok jellemzik mind szárazföldi, mind óceáni felszínen. 2025-re előrevetítve a klímaberendezések száma nagyjából négyszerese lesz a jelenleginek. A Remotec azt vallja, hogy a kényelmes vezérlés és az energiahatékonyság az okostechnológia két alappillére. Igyekeznek ezeknek az elveknek megfelelő készülékeket fejleszteni. A ZXT-800 Z-Wave-IR AC/AV Controller hamarosan elérhető lesz webshopunkban is. 

Aktuális Remotec-kínálatunk: link…

.