Újabb innovációs díjat zsebelt be a FIBARO

A lengyel okosotthon óriás a CES 2019 innovációs díját vehette át szakkiállítás szervezőjétől New Yorkban.  FIBARO Smart Implant-ot a „smart home” kategóriában, míg a FIBARO Home Center alkalmazást „software” kategóriában jutalmazták. A díjazott FIBARO termékek innovatív megoldásokat nyújtanak a vezeték nélküli okosotthon és az IoT témakörben egyaránt.

FIBARO Smart Implant: a vezetékesből mostantól vezeték nélküli eszközök alakíthatóak

A 2018-as IFA-n mutatta be először a Smart Implant névre keresztelt eszközét a FIBARO, amely fő célja a vezetéken csatlakozó rendszerek vezeték nélküli kezelésének megvalósítása. A Smart Implant mindössze egy flash drive méretű kis eszköz, melynek segítségével a meglévő riasztó rendszer vagy más háztartási elektronikus eszköz (például régi rádióerősítő, kazán) intelligenssé tehető és könnyedén integrálható meglévő FIBARO okos otthon rendszerünkbe. További előnye, hogy a FIBARO applikáció segítségével akár mobiltelefonnal is irányítható.

 

 

FIBARO Home Center: új felület, új lehetőségek

A FIBARO Home Center alkalmazás hivatalos bemutatója jelenleg a 2019-es CES-en zajlik. A megújult szoftver új alapokra helyezi a FIBARO okos otthon rendszerek kezelését és irányítását. 

"Boldogok vagyunk, hogy a FIBARO által Lengyelországban fejlesztett megoldások ilyen kiemelkedő elismerésnek örvendenek szerte a világban. Egy olyan intézmény díja, mint a Consumer Technology Associasion - amely évek óta a világ legrangosabb technológiai vásárát, vagyis a CES-t szervezi Las Vegasban, hatalmas megtiszteltetés. Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a FIBARO az egyik leginnovatívabb márka a világon." - nyilatkozott Krzysztof Banasiak, a FIBARO igazgatótanácsának tagja

.