Új Z-Wave 800 eszközök jelennek meg

Nemrég adtunk hírt a legújabb, sok előnnyel bíró Z-Wave technológia megjelenéséről, a Z-Wave 800-ról. Az elmúlt időszakban két gyártó is dolgozott ennek integrálásán, a Remotec és Zvidar Technologies összesen hat új eszközt készített.

A 2020-ban alapított Zvidar Technologies három Z-Wave 800 technológiával rendelkező készüléket fog forgalmazni: mozgásérzékelőt, ajtó- és ablaknyitás-érzékelőt, valamint radiátortermosztátot. Ezek olyan funkciókkal fognak bírni, mint SmartStart, S2 Security, Long Range (nagyobb hatótávolság), stb. 

Ugyancsak három új termékkel fog bővülni a Remotec kínálata: ajtónyitás-érzékelő, vízérzékelő és 3 in 1 mozgásérzékelő. A Remotec eredetileg távvezérlőkkel foglalkozott, majd fokozatosan vált okoseszközöket és -szolgáltatásokat kínáló gyártóvá. A Zvidarhoz hasonlóan ezek az eszközök is rendelkezni fognak SmartStart és S2 Security funkcióval, valamint extrém alacsony fogyasztással. 

A Z-Wave 800 protokoll a legújabb verziója a folyamatosan fejlődő Z-Wave technológiának. Olyan változásokkal érkezett a Z-Wave 700 és elődjeihez képest, mint gyorsabb vezeték nélküli jelátvitel, hosszabb elemélettartam és több mint másfél km-es hatótávolság. A részletesebb összehasonlítás ITT érhető el.

Aktuális Z-Wave kínálatunk: link…

.