Új termék a Heatittől – Z-Temp2 DC kiegészítő adapter

A Z-Temp2 fali elemes termosztát igazi slágertermékké vált az elmúlt időben. A kijelzőn megjelenik a mért és a kívánt hőmérséklet vagy beállíthatjuk, hogy a páratartalmat mutassa. A termosztátban található egy beépített mozgásérzékelő, így csak akkor világít a kijelzője, ha mozgást érzékel – előtte állunk. Ezzel hosszabbítva elemei élettartamát. Ehhez a termékhez érkezett a Z-Temp2 DC Adapter.

A Z-Temp2 DC Adapter a Z-Temp2 termosztáthoz érkezett kiegészítő adapter, amely az elemek helyére csatlakoztatható. A fix megtáplálásnak köszönhetően, ha mozgás van a termosztát előtt, akár hosszabb időre is vagy folyamatosan kivilágítható a termosztát kijelzője és a rajta megjelenő adatok. Vagyis nem kell azon aggódnunk, hogy ez „leszívja” az elemek teljesítményét.

Az adapter használatakor szükségünk lesz egy 65 mm-es szerelvénydobozra. Ezt a termosztát mögött tudjuk elhelyezni. Ha 230 V feszültség áll rendelkezésre, szükségünk van az adapter mellé egy 12/24 VDC átalakító tápegységre is, amely belefér a szerelvénydobozba, a termosztát mögé (ez nem része a csomagnak). A fix megtáplálás hatalmas előnye, hogy többé nem kell foglalkoznunk az elemek cserélésével és gondozás-mentessé válik a termosztátunk.

Aktuális Heatiit-kínálatunk: link…

.