Új redőnyvezérlők az MCO Home-tól

Az MCO Home két új redőnyvezérlője is elérhetővé vált, illetve napokon belül elérhetővé válik kínálatunkban. Az egyik egy érintőgombos fali redőnyvezérlő, melynek saját gombjaival is irányíthatjuk redőnyeinket. A másik egy szerelvénydobozba helyezhető relé, amely önállóan is, vagy a kapcsoló bemeneteire kötött hagyományos kapcsolókkal is működtethető. Természetesen mindkét eszköz Z-Wave-es okosotthon rendszerbe illeszthető, így a központtól is kaphatják a vezérlőutasításokat.

Az MCO Home MH-C421 egy fali szerelvénydobozba szerelhető Z-Wave-es redőnyvezérlő panel érintő kapcsolóval. Stílusos kialakításának köszönhetően egységes képet alkothat a többi MCO Home eszközzel, otthonoddal. AC (váltóáramú) redőnymotorok vezérlésére alkalmas, amelyek végállásokkal rendelkeznek. A redőnymotor végállásai bekalibrálhatóak a vezérlőn, de Z-Wave paraméterek beállításával tovább befolyásolhatjuk a redőny minimális zárási- és maximális nyílási állapotát.

Napokon belül az MCO Home MH-C221 Micro Shutter egy Z-Wave-es, fali kapcsoló mögé, szerelődobozba építhető redőnyvezérlő modul is elérhető lesz kínálatunkban. Az érintőgombos MH-C421-hez hasonlóan végállásokkal rendelkező AC (váltóáramú) redőnymotorok kezelésére alkalmas. A vezérelt redőnyöket irányíthatjuk közvetlenül a bekötött fali kapcsolókkal, vagy okosotthon vezérlőközponton keresztül. A bemenetekre kötött kapcsoló lehet nyomógombos, vagy billenőkapcsoló is.

Aktuális MCO Home-kínálatunk: link…

.