Új érintőkapcsolók az MCO Home-tól

Tovább bővül kínálatunk két MCO Home érintőkapcsolóval – egy 1 gombos és egy 2 gombos változattal. Üveg előlapjuknak és stílusos kialakításuknak köszönhetően egységes képet alkothatnak a többi MCO Home szerelvénnyel.

Az MCO Home érintőkapcsolói közül most az 1 gombos Touch Panel Switch MH-S411 és ennek 2 gombos változata, a Touch Panel Switch MH-S412 érkezik hamarosan kínálatunkba.

Mindkettő szabványos fali szerelvénydobozba szerelhető Z-Wave érintőkapcsoló üveg előlappal. A gombok száma szerint 1, illetve 2 db beépített kapcsolórelét tartalmaznak, csatornánként maximum 5 A terhelhetőséggel. Az érintőgombokon halvány piros és zöld LED világítás jelzi a kapcsolás állapotát. A gombok fényereje 10 fokozatban állítható vagy kikapcsolható.

Ezek az érintőgombos, reléket is tartalmazó kapcsolók akár önállóan is használhatók, a hagyományos érintőgombos kapcsolókhoz hasonlóan, de mivel Z-Wave-es eszközök, ezért természetesen okosotthon rendszerbe illesztve távolról is vezérelhetjük őket, és beilleszthetjük a rendszerünk automatikus működésébe. 

Aktuális MCO Home-kínálatunk: link…

 
.