TKB Home TZE96 Plus: itt a színes kijelzős Z-Wave fali termosztát

Megérkezett webshopunkba a TKB Home TZE96 Plus színes, 4,3"-es (11 cm átmérőjű) érintőképernyővel, belső és külső hőmérsékletszenzorral rendelkező fali termosztát. Az eszköz normál fali szerelvénydobozba beszerelhető.

TKB Home TZE96 Plus Heating Thermostat

Egyetlen színes LCD képernyőjén az aktuális hőmérséklet, a külső érzékelő által mért hőmérséklet és a beállított/kívánt hőmérséklet is látható. A kijelző fényere tetszőleges szintre állítható, ha az adott idő elteltével nem érünk a képernyőjéhöz, így akár teljesen ki is kapcsolható.

Többféle működési mód kiválasztható (mint pl. nappali, éjszakai, party, vakáció, stb.), továbbá naponta 6 különböző forgatókönyv programozható be előre, külön-külön a hétköznapokra és a hétvégi napokra.

A belső és az opcionálisan használható (de alaptartozékként a termékhez tartozó) külső szenzor segítségével 3 különböző módon vezérelhetjük fűtésünket:

  1. csak a levegő (belső szenzor adata) hőmérséklete alapján,
  2. csak a külső szenzor (pl. padló) hőmérséklete alapján és
  3. mindkét szenzor adatát felhasználva.

Ha padlófűtéshez kívánjuk használni az eszközt, akkor beállítható, hogy mekkora maximális padlóhőmérsékletnél kapcsoljon ki és milyen minimális levegő-hőmérsékletnél (pl. fagyveszély) kapcsoljon be a fűtésünk. A TKB Home TZE96 Plus 230V-os bemenettel rendelkezik, a fűtési igényt szintén 230V-os kimenetén (fázis és nulla, max. 16 Amper) továbbítja – tetszőlegesen NC vagy NO módon.

Programozni a saját képernyőjén keresztül lehet (így nem csak Z-Wave központtal együtt használható), de természetesen a vezérlőközponton futó program alapján bármikor módosíthatjuk a kért hőmérsékletet.

A termosztát tűzálló ABS műanyag házzal rendelkezik, de szükség esetén könnyen le is festhető, amennyiben nem illik a falszínhez a gyári fehér doboz megjelenése.

A TKB Home TZE96 Plus fali termosztátot megtalálod webshopunkban 40.900Ft-os áron.

 

.