Távvezérelt ajtónyitás a Danalock okos zárral

Ajtónyitás bárhol, bármikor

Mindenek előtt fontos tisztázni, hogy milyen eszközökre van szükségünk ahhoz, hogy otthonunk ajtaját akár több száz kilométerről is vezérelhessük.

Értelemszerűen szükségünk lesz a Danalock okos zárra, a hozzá tartozó zárbetétre, valamint egy okostelefonra. Az eszközt szükséges összehangolnunk egy Z-Wave alapú okosotthon központi egységgel. A Z-Wave technológiáról korábban már itt írtunk. Az okos otthon központi egység feladata, hogy biztosítsa az okos eszközünkről (telefon, tablet vagy akár PC) leadott parancsot az okos zár felé. Végül gondoskodnunk kell megfelelő internet kapcsolatról, amely segítségével a központi egység továbbítani tudja a szükséges jelet (Z-Wave) az okos zárnak.

A távvezérlés további előnyeként lehetőségünk nyílik arra is, hogy valós időben nyomon kövessük a bejárati ajtó aktuális állapotát és gombnyomással beavatkozhassunk.

Az AirBnB tulajdonosok új kedvence

A lakáskiadás és lakásmegosztás hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az AirBnB-nek köszönhetően a rövid időre lakást keresők könnyedén rátalálhatnak a fölös szobáikat kiadó tulajdonosokra. A lakáskiadók egyik legnagyobb problémája, hogy a lakás kulcsait a bérlők számára a szállás elfoglalása előtt át kell adni, majd távozáskor a bérlőknek vissza kell juttatni azt a tulajdonosának. A legtöbb esetben ez jelentős idővel és távolsággal is járhat, így számukra igazán kényelmes megoldás egy okos zár felszerelése. Segítségével ugyanis távolról hozzáférést adhatunk korlátozott időre (az ott tartózkodás időtartamára) és mindezek mellé még kulcsokra sincs szükségünk. Mindössze annyi a bérlő dolga, hogy letölti az okos zárhoz tartozó ingyenes applikációt és kapcsolódik a megadott virtuális kulccsal a zárhoz.

Nézze meg hogyan működik működés közben a Danalock V3!

 

Ha további információra van szüksége, keresse bátran szakértő kollégáinkat.

Termékvásárláshoz keresse fel a Távvezérlés.hu hivatalos forgalmazóit, ahol Bluetooth+Z-Wave, illetve Apple Homekit változatban is megvásárolhatja a Danalock V3 okos zárat és a szükséges kiegészítőket!

 

.