Szponzoráljuk az „Év lakberendezője 2022” pályázatot

A Lakberendezők Országos Szövetsége idén is meghirdette a „Év Lakberendezője” pályázatot, melyre otthon, projekt és pályakezdő kategóriákban lehet nevezni, 2022. november 2., 16 óráig. Idén a Távvezérlés.hu is megjelenik a szponzorok között, és különdíjat is felajánlottunk 1-1 indulónak az otthon és pályakezdő kategóriában. Természetesen az okosítás felé szeretnénk terelni a pályázókat, különdíjaink is okosotthon-termékek a kínálatunkból.

A pályázat 3 kategóriájának – a Lakberendezők Országos Szövetsége szakmai zsűrije által megszűrt listából a nagyközönség által kiválasztott – győztesei a „LOSZ Év Lakberendezője 2022 – Otthon”, a „LOSZ Év Lakberendezője 2022 – Projekt” és a „LOSZ Év Lakberendezője 2022 – Pályakezdő” címeket nyerik majd el. A jelen pillanatban már 34 támogató által felajánlott különdíjakért azonban minden induló versenyben van, ezeket vagy a felajánló cég, vagy – ha a cég nem él ezzel a jogával – a szakmai zsűri osztja ki.

A támogatók és a különdíjak teljes listája ITT található, a Távvezérlés.hu felajánlásáról pedig ITT olvashatsz. A részletes pályázati kiírás a 3 kategória számára ITT látható, a pályázatra regisztrálni EZEN az oldalon lehet.

Elsősorban a pályázaton indulók számára a Lakberendezők Országos Szövetsége workshopokat is szervez szeptemberben és októberben. Ezeken az eseményeken a pályázók személyesen találkozhatnak a támogató cégekkel és a LOSZ Művészeti tagozatának tagjaival, hogy segítséget, ötleteket kaphassanak, kérdéseket tisztázhassanak a sikeres pályázat érdekében.

Velünk, a Távvezérlés.hu-val várhatóan szeptember 22-én lehet majd találkozni a MaxCity áruház (Törökbálint,Tópark u. 1/a) II. emeletén a Gallery MAX teremben. A workshopok 10 órakor kezdődnek, és kb. 12 óráig tartanak, pontos információk ezen eseményekről majd ITT jelennek meg a hírek között.

.