Sensative Strips Guard 700 – Az új széria hírnöke

Megjelent az ultravékony, különleges kialakítású Sensative érzékelők Z-Wave 700 chip-et tartalmazó új generációja! Elsőként a Sensative Strips Guard 700, a széria nyitásérzékelője vált elérhetővé. Kialakítása hasonló az elődjéhez, de a Z-Wave 700 sokmindenben jelent előrelépést.

Először ismételjük át pár szóban a Sensative érzékelők igazán egyedi tulajdonságait!

A Sensative termékek különleges kialakításukkal kitűnnek a többi márka érzékelőinek mezőnyéből. Ha esetleg a minden részletre odafigyelve megtervezett otthonunkban zavaró lenne egy ajtó- vagy ablaknyitás-érzékelő látványa, vagy egy hőmérséklet- és fénymérésre használt multiszenzor elcsúfítaná a szobánk falát, akkor jöhetnek megoldásként a Sensative érzékelői.

Ultravékony (3 mm) vastagságukkal valóban megoldható, hogy láthatatlanul elrejtsük őket. Az ajtó- és ablaknyitás-érzékelők például könnyedén elhelyezhetők a nyílászárók tok és nyíló szárny közötti résébe. A hő- és fénymérőket elrejthetjük akár egy fehér képkereten vagy egy szekrény, polc oldalán. A Sensative eszközök doboza egy útmutatót is tartalmaz a felszerelésről, ami akár egyszerűen ragasztással is történhet. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmasak. -20°C tól +60°C hőmérsékletig használhatók. A beépített elemekkel a gyártó több, mint 10 év élettartamot ígér – tehát még csak pár havonta, 1–2 évente sem kell elemet cserélni, mint a legtöbb Z-Wave érzékelőnél.

 

És akkor nézzük meg a 700-as széria miben nyújt még többet, milyen új tulajdonságokat kapunk a Z-Wave 700 technológiától!

Energiatakarékosság:
A Z-Wave 700 biztosítja az alvói állapot alatti minimális energiafogyasztást, a takarékos kommunikációt és az automatikus energiagazdálkodást, biztosítva az akkumulátor hosszú élettartamát.

Biztonság:
Kategóriájában a legjobb biztonságot nyújtja. A Z-Wave Security 2 (S2) keretrendszere végpontok közötti titkosítást és a legfejlettebb biztonságot nyújtja az okosotthon eszközei és vezérlői számára. Az S2 Z-Wave eszközökkel rendelkező házakat gyakorlatilag nem lehet feltörni.

Hatótávolság:
A Z-Wave 700 esetében sikerült az eszközök hatótávolságát 33%-al növelni az előző 500-as szériához képest. Így most a Sensative már több mint 100 méteres hatótávolságot (nyílt térben) ígér a 700-as chip-el felszerelt érzékelőinél.

 

Hamarosan érkezik a Sensative érzékelők másik két tagja is. A Strips Drip 700 vízérzékelő és hőmérő, valamint a Strips Comfort 700 fény- és hőmérő.

 

Aktuális Sensative-kínálatunk: link...

 
.