Qubino: újabb európai márka a kínálatunkban

Qubino logoA Qubino a szlovén GOAP cég okosotthon márkája. Az 1991-ben alapított vállalkozás fő területe a luxus óceánjárók kabinjainak hűtés- és fűtésvezérlése, automatizálása, amelyben annyira sikeres mára, hogy a nemzetközi piac közel 50%-át magáénak tudhatja NETIC néven kínált megoldásaival! Weboldalunkon meggyőző lista található a hajókról, amelyek GOAP elektronikákat használnak. A GOAP cég a több mint 1 milliárd dollár értékű és 50 évnél is régebbi Kolektor Csoport része. 


A Sun Princess – és még 100-nál több hasonló – óceánjáróban is a szlovén cég oldotta meg
a hűtés-/fűtésvezérlést

Qubino logó alatt a GOAP otthonokba, munkahelyekre szánt Z-Wave-es termékkínálatát lehet megvásárolni világszerte több, mint 65 országban – immár hivatalosan Magyarországon is. Cégünk, a NEON Multimedia 2019. szeptembere óta (mikor is személyesen meglátogattuk a cég szlovéniai központját és az olaszországi gyárat, ahol a termékek készülnek) kizárólagos disztribútora a Qubino márkának.

A Qubino termékek egyik legfőbb ismérve az innováció, amely a fejlesztések vezérfonala. Egyetemekkel és egyéb kutatóközpontokkal is együttműködve született meg az eddigi összesen 17-féle eszköz, melyek közül 7 világviszonylatban is egyedülálló valamilyen szempontból.


Az innovatív termékek azonban nem sokat érnek, ha a minőségük nem lenne megfelelő. A Qubino a szlovén határhoz közel, Olaszországban gyártat, ahol csak válogatott alkatrészeket használnak a szinte teljesen automatizált (lásd fentebb képeinken) gyártási folyamat során. Minden egyes kész terméket ember vizsgál be, mielőtt csomagolásra kerül. Ekkor kerül az egyedi azonosító (gyári szám) az eszközre, amely segít később az adott példány beazonosításában, beleértve a gyártási időpontot és az értékesítés útvonalát is. Amikor azonban beérkezik a Nova Goricaban lévő cégközpontba a kész árú, a Qubino szakemberi kicsomagolják, és egyesével letesztelik ők is valamennyit. Így elméletileg a vásárlókhoz nem kerülhet gyártási hibás termék, illetve későbbi problémák esetén egyszerűbb a problémamegoldás is. A használat során felmerülő kérdéseikre, problémáikra a végfelhasználók 24 órán belül kapnak választ a gyártótól.

A Qubino sokat tesz annak érdekében is, hogy a jövő felhasználói számára az okosotthon érthető és kívánatos dolog legyen. 2019-ig 15 oktatási intézményből több, mint 500 gyermek vett részt a több, mint 80 órányi gyakorlati foglalkozáson a gyártónál, ahol a kicsik megismerhették és megérthették az otthonautomatizálás alapjait és főbb jellemzőit, lehetőségeit. Mindez segít a Qubino márka küldetésének teljesítésében, miszerint kényelmet, biztonságot és energiatakarékosságot hozzon az otthonokba világszerte.

A Qubino termékek folyamatosan frissülő és bővülő kínálata 2 év garanciával elérhető viszonteladóinknál és telepítő partnereinknél országszerte, a Qubino.hu magyar weboldal pedig folyamatosan bővül, amíg az angol nyelvű gyártói weblappal egyenértékű nem lesz.

.