Próbáld ki leendő okosotthonod!

Megerősítésre vársz, hogy belevágj az okosotthonba? Tovább „okosítanál”? Gyere és próbáld ki, hogyan működik valójában egy vezérlőközpont, hogyan automatizálható fűtésed, hogyan tudhatod biztonságban szeretteid, értékeid, stb. A Távvezérlés.hu saját standdal, újdonságokkal vár 2018. április 11–15. között a Hungexpo Construma otthonteremtési kiállításán. Kérdezz bátran!

A nagy múltú Construma építőipari kiállítás teljeskörűen lefedi az otthonteremtés kínálatát. Aki házépítésen gondolkodik, vagy tovább akarja csinosítani, modernizálni otthonát, itt megtalálja az ahhoz szükséges eszközöket és szolgáltatásokat. Ez az a rendezvény, ami a szakmának és az újdonságokra nyitott közönségnek is egyformán fontos. Manapság egy ilyen kiállításnak elengedhetetlen része az okosotthon témája, és tavalyhoz hasonlóan a Távvezérlés.hu idén is segít ebben eligazodni az érdeklődőknek.

Ezúttal a Z-Wave-es okosotthonnak nem csak az alapjaiba, előnyeibe avatjuk be a látogatókat, hanem igyekszünk minél több konkrét és egymással kompatibilis terméket (Fibaro, AEOTEC, stb.), megoldást felvonultatni bemutatófalainkkal. Új márkákkal is készülünk, bemutatkoznak például az előző kiállítás óta Magyarországon is megjelenő horvát Zipato márka vezérlőközpontjai, és demonstráljuk azt is, hogyan lehet kamerarendszerrel ellenőrizni otthonunk, irodánk biztonságát. Az okosotthon agyát adó vezérlőközponttól a különböző „okosító” reléken át tehát a kameráig minden megelevenedik előtted, ami képessé tehet a redőny, a világítás, a fűtés, a klíma, az öntöző, az ajtó/ablak, stb. távolról történő és automatizált vezérlésére. Az alapok és az egyes készülékek ismertetésén túl segítséget nyújtunk kiépítési igényekkel kapcsolatban is.

Szeretettel várunk tehát a Construma kiállítás Távvezérlés.hu standjánál, az „A” pavilon 103A1-es helyen, hogy megkönnyítsük elképzelni, hogyan nézne ki, hogyan működne kényelmes, biztonságos, energiatakarékos okosotthonod!

A kiállításról:

Szakmai napok: 2018. április 11–13., 9–18 óra.
Közönség napok: 2018. április 14., 9–18 óra, illetve április 15., 9–17 óra.

Az árakról ITT tájékozódhatsz, a kiállításra ÍGY juthatsz el.

Találkozunk tehát a Construma kiállítás Távvezérlés.hu standjánál (A pavilon 103A1), várunk szeretettel!

Távvezérlés.hu Construma 2017

.