Most érdemes Fibaro eszközöket venni!

A FIbaro az egyik legismertebb (európai) gyártó a Z-Wave világában. Termékei között megtalálható a vezérlőközponttól az érzékelőkön át a végrehajtó eszközökig (pl. relék) gyakorlatilag minden.

A Fibaro termékek mindíg dizájnos, letisztult formával és remek funkcióval örvendeztetik meg a felhasználókat. Központi egységeik könnyedén kezelhetők és intuitívak. A termékeket jó minőségű anyaghasználat, és igényes kidolgozás jellemzi.

Most vásárolj!” javaslatunk apropója, hogy a Fibaro augusztustól jelentősen megemeli árait. Sajnos jellemző mostanában ez a lépés az elektronikai alkatrészeket használó gyártóknál világszerte, alapvetően az alkatrészhiánynak köszönhetően, de a világjárvány minden egyéb negatív hatása is bizonyosan hozzájárult a gyártási és szállítási költségek növekedéséhez.

A raktáron lévő termékeket (a készlet erejéig) még az eddigi árakon lehet megvásárolni. Így aki mostanában tervez okosotthon-rendszert építeni, annak ez egy jó lehetőség lehet, hogy spóroljon. Várhatóan 10–30% közötti áremelkedésre érdemes számítani, termékektől függően.

 

Aktuális Fibaro-kínálatunk: link..

.