Mi lesz ha lenyomod a nagy piros gombot? – Fibaro The Button

Mai cikkünkben ismét egy távirányítót mutatunk be, amely sokszínűségével és egyedi megjelenésével gyerekek számára kifejezetten megnyerő lehet, miközben mérete és egyszerűsége idősek számára is ideálissá teszi. Természetesen, mindez nem jelenti azt, hogy csak nekik készült; az egyszerű megjelenés ellenére sok eszközt képes vezérelni, és számos színben kapható – ha a szobához illő dizájn is szempont.


A Fibaro The Button terméke egy olyan távirányító eszköz, amin csupán egy gomb található. Sőt, nem is „rajta” van a gomb, hanem önmaga egyetlen nagy gomb. Viszont ezzel az egy gombbal sok különböző parancs adható az okosotthon-rendszernek. Egy helyiségben általában elegendő pár funkció távvezérlése, így a 6 különböző nyomáskombináció tökéletesen megfelel a célnak. A lenyomások száma határozza különbözteti meg a parancsokat. Például, ha duplán nyomjuk le a gombbot, akkor egy projektort kapcsolunk ki/be, viszont a tripla gombnyomás már egy lámpát kapcsol át az ellenkező állapotba, mint amiben éppen van. Természetesen, nem csak egy-egy eszközt vezérelhetünk a gombnyomásokkal, hanem automatizmusok is indíthatók. Az előző példát tovább gondolva, akár egy gombnyomásra bekapcsolódhat a vetítő, lekapcsolódhatnak a lámpák, és elektromos redőnyök vezérlésével még a besötétítés is segítheti a mozihangulatot.


A távirányító 8-féle színben kapható, így kiválaszthatjuk a környezetbe leginkább beleillő árnyalatot.
A gombot használhatjuk rögzítve vagy szabadon letéve is. Az eszköz talpa úgy lett kialakítva, hogy leragaszthatjuk vagy felcsavarozhatjuk láthatatlan konzoljára. Erre bármikor rögzíthetjük, vagy levéve róla magunkkal vihetjük egy másik helyre.

Összességében a Fibaro The Button egy egyedi megjelenésű, praktikus és könnyen használható eszköz. A választható 8 különböző színkombinációnak köszönhetően, pedig minden otthonhoz megtalálhatjuk a leginkább illő darabot.

Aktuális távirányító kínálatunk: link…

.