Klímavezérlés okosan

A Remotec ZXT600 AC Master egy Z-Wave–infravörös klímatávvezérlő. Használatával egy hagyományos klíma vagy bármely, infravörös jelekkel működtethető eszköz integrálható Z-Wave hálózatba. A készülék Z-Wave parancsokat fogad, majd azokat infravörös jelekké alakítja át. Támogatja a Z-Wave kompatibilis vezérlőközpontokat és vezérlőket. Rendelkezik beépített ötirányú infravörös sugárzóval (félgömbös lefedettséggel), és szabályozható energiaszinttel (alacsony vagy magas) a külső infravörös sugárzó számára (infravörös vevőkészülék telítettségének kiküszöbölésére). A több, mint 250 beépített kódkönyvtárral és a felhőalapú infravörös adatbázissal (amely támogatja a kódtanulást) a ZXT600 AC Master a legtöbb klímamárkát egyszerűen tudja integrálni és vezérelni Z-Wave központunkon keresztül.

A ZXT 600 AC okosotthon-rendszerbe integrálva hatékonyan tud temperálni. Egy szoba hűtése sokkal takarékosabb, gyorsabb, ha erős napsütéskor az árnyékolókat leengedi a központi egység, a nyílászárókat csukja, illetve figyeli állapotukat. Klíma használatakor érdemes a levegő páratartalmát is figyelni. Magasabb értéknél először párátlanítani kell a levegőt. Szárazabb levegőben hűvösebb a hőérzetünk. Egy jól beprogramozott automatika ezeket a folyamatokat elvégzi helyettünk. Beprogramozott időzítővel akkor is tud a klíma hűteni vagy fűteni, amikor nem vagy otthon, így mindig kényelmes hőmérsékletre érsz haza, nem mellesleg spórolsz is!


Az elemmel (is) működő készüléket bárhol (falon, plafonon, asztalon, stb.) elhelyezheted. Az OTA (over-the-air) frissítés funkció lehetővé teszi a ZXT600 AC Master számára a folyamatos firmware-frissítést.


A termék adatlapja: link...

.