Izgalmas okosotthon-vezérlők a Zipatótól

Jó pár szempont alapján választhatunk vezérlőközpontot Z-Wave-es okosotthonunkba: milyen a kapacitása, kompatibilitása, ára, kinézete, stb. A horvát Zipato cég immár hazánkban is elérhető két különleges vezérlője mind funkcióban, mind külcsínben igyekszik kitűnni. Azoknak, akik szeretik bővíteni készülékeiket, és azoknak, akik nem szeretik mindig mobileszközüket nyomkodni.

A fehér és fekete színben is megvásárolható Zipato Zipatile-ba a gyártó beleszorított számos érzékelőt, egy kamerát, mikrofont, hangszórókat és néhány külső kapcsolatot is. Ezért ez az okos és nagyon mutatós, „minden-egyben” készülék egy komplett okosotthon-vezérlőközpont, ami képes kiváltani vagy kiegészíteni egy sor másik otthonautomatizációs eszközt, mint például a biztonsági rendszer, fali termosztát, okosotthon-vezérlő vagy a videós kaputelefon. Ránézésre egy falra szerelhető tabletre hasonlít, díjnyertes dizájnja révén akár modern otthonod dísze is lehet. Hálózatunkhoz WiFi-n és etherneten is képes csatlakozni, és külön modulokkal nem csak Z-Wave, de Bluetooth és ZigBee eszközökkel is használhatóvá tehető, továbbá egy lakásban, házban akár több ZipaTile is felszerelhető és összeköthető. Elegáns és költséghatékony megoldást biztosít akkor, ha nem csak telefonon, tableten, de a falon egy adott helyen állandóan elérhető vezérlő felületre van szükségünk.

Zipato ZipaTile
A Zipato Zipabox a legrugalmasabb okosotthon-vezérlőközpont jelenleg a piacon. Z-Wave technológiával már eleve rendelkezik, de köszönhetően moduláris bővíthetőségének, más okosotthon platformokkal – mint például a ZigBee, EnOcean, 433MHz és KNX – is együttműködhet. Ezen kívül csatlakoztatni lehet régebbi készülékeket (pl. biztonsági érzékelőket), és további funkciókkal is bővíthető (pl. biztonsági mentés, USV). Mindegyik bővítőmodul külön megvásárolandó, és könnyen csatlakoztatható. A Zipabox egyszerűen használható, de erőteljes, webalapú felhasználói felülettel rendelkezik, amivel ellenőrizhetjük az összes csatlakoztatott készüléket, illetve automatizációs parancsainkat. Az intuitív grafikus felhasználói felület lehetővé teszi saját programok megalkotását anélkül, hogy programozási képességekkel rendelkeznénk.

Zipato Zipabox
Részletesebb információkat a fentebb linkelt termékadatlapokon találsz, de kérdezz tőlünk elérhetőségeinken bátran!

 

.