Intelligens megoldások a Qubino termosztátokkal

A sokoldalú Qubino On/Off Thermostat 2

A Qubino On/Off Thermostat 2 kiváló választás meglévő elektromos vagy vízműködtetésű padlófűtés rendszeredhez. Kis méretének köszönhetően bárhová beágyazható, például szerelvénydobozba. A termosztát ezen kívül méri a hőmérsékletet is digitális szenzoron keresztül. 


A Qubino On/Off Thermostat 2 tökéletes megoldás pld. padlófűtés rendszer...


...vagy radiátorok távoli vezérlésére és fogyasztásának nyomon követésére is.


Infrapanel esetén főleg érdemes felügyelni a fogyasztást!

 

Okosítsd a bojlered!

Az alábbi videóban a vízmelegítő felokosítási útmutatóját nézheted végig, amelyet szintén a Qubino On/Off Thermostat 2 eszközzel végezhetsz el. Egyszerű és problémamentes beüzemelés rövid idő alatt: 

 

Kösd össze elektronikus fűtőeszközeidet! 

A Qubono On/Off Thermostat könnyedén átalakítható, kiegészíthető. Ha a készülék padlófűtésrendszeredhez csatlakozott, vezérelheted fali kapcsolóval, bináris szenzorral vagy Z-Wave hálózaton keresztül. Az eszközt Z-Wave hálózaton keresztül applikáción keresztül vagy időszabályzóval is kezelheted. Emellett, a digitális hőmérsékletszenzor az értékeket közvetíti a Z-Wave okosotthon-vezérlőközpontodnak is. Ha elektromos fűtést kapcsolnál, érdemes az újabb Qubiono On/Off Thermostat 2-t választani, amely méri a rákötött eszköz fogyasztását is, ennyivel tud többet a korábbi változatnál.

 

Személyre szabott hőmérséklet-szabályozás

Automatikusan vagy távvezérelve szeretnéd beállítani a hőmérsékletet? Ha van egy vezérlőközpontod, csatlakoztatni tudod az Z-wave-es okos kapcsolóidat, amik irányítják a fűtést. Az installáció gyors és egyszerű, ami után automatikusan vagy okostelefonnal vezérelve tudod majd a fűtést szabályozni.

Mi több, a telefonodon nyomon tudod követni áramfogyasztásodat is! Egy okos és energiatakarékos fűtési rendszer kialakítása nem igényel plusz beruházást. Szakember segíthet a kapcsoló felszerelésében, az okosotthon-vezérlőközpont kalibrálásában, ha nem vagy biztos magadban. Ezek után Neked csak annyi a dolgod, hogy megismerd az applikációt, és már tudod is vezérelni fűtésed bárhonnan, bármikor.

 

    

 

A Qubino széles körő kompatibilitást biztosít

A Qubino termékeit megtalálod webshopunkban, viszonteladóinknál, vagy kérdés esetén keresd bátran szakértő kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

.