Integrálja okos otthon rendszerébe fix kódú eszközeit a Popp 433 Bridge eszközével!

A POPP 433 Bridge segítségével okos otthon rendszerébe integrálhatja az 433-as frekvenciát használó eszközeit (pl.: redőnyvezérlők garázskapu nyitók, riasztók stb.). Ezek az eszközök ún. fix kódos szabványt használnak, ezáltal egy zártabb rendszert alkotnak.

A központ (Bridge) wifin keresztül csatlakozik hálózatához, majd ezt követően lehetősége nyílik elvégezni a POPP Hub-on keresztül a beállításokat. A beállításokat követően a POPP internetes felületén vagy alkalmazásában már hozzáadhatja, majd vezérelheti a RF433 szabványt használó eszközeit.

DIY smarthome eszközök csatlakoztatása könnyedén

A szükséges beállításokat elvégezve a POPP 433 Bridge azonnal kapcsolódik a 433 frekvenciájú eszközeihez. Az RF433 eszközök köre rendkívül széles és előszeretettel használják azok is, akik szeretnek maguk készíteni DIY smart home eszközöket. A 433 MHz-es (fix kódú) szabványon keresztül kommunikáló eszközök nem kompatibilisek más titkosított, biztonsági (ugrókódos) szabványú eszközökkel.

Figyelem! A POPP 433 Bridge csak a POPP Hub vagy más Z-Way szoftveren alapuló központi egységekkel kompatibilis.

 

POPP 433 Bridge elegáns fehér és fekete színekben

 

Főbb jellemzők:

  • Frekvencia: RF433 MHz – csak fix kódos eszközökkel kompatibilis
  • Wi-Fi 2,4 GHz IEEE802.11b/g/n
  • Tápegység: 5V USB adapter
  • Csatlakoztatható eszközök maximális száma: 1024 db
  • Kompatibilitás RF eszközökkel, mint pl: nyitásérzékelők, redőnyvezérlők, okos konnektorok és egyéb fix kódot használó eszközök

 

A POPP 433 Bridge fekete és fehér színben is elérhető. Figyelem! A termékeket a Távvezérlés.hu hivatalos forgalmazóinál tudja megvásárolni.

.