HELTUN bónuszprogram

Tudtad, hogy HELTUN terméked regisztrálásával extra garanciát kapsz? Az új HELTUN Bonus Program lehetőséget nyújt arra, hogy extra jutalmakhoz juss, ha vásárlást követően regisztrálod a termékeket, értékeled azokat, megosztod őket a közösségi médiában, vagy akár új felhasználási tippeket adsz. Sőt, még a születésnapod alkalmából is kaphatsz pontokat! Minél több pontot gyűjtesz, annál többet válthatsz be a HELTUN bónuszprogramjában.

A bónuszprogram részeként többféle előnyhöz juthatsz:

  •  A program fő előnye a kiterjesztett garancia. Regisztrációkor csatold a vásárlási nyugtát, és megháromszorozódik a szokásos egyéves garanciaidő. Így három évig biztosan nem kell aggódnod a garancia miatt.

  • A pontjaidat beválthatod HELTUN jutalmakra, mint például eszközökre vagy kiegészítőkre. Ha vásárolsz egy HELTUN terméket, regisztráld azt a bonus.heltun.com weboldalon, hogy kihasználhasd az összes előnyt! Pontokat az következő módokon gyűjthetsz: profil regisztráció – 500 pont, termékregisztráció – 600–1400 pont, közösségi média poszt 250–3000 pont, termék, saját felhasználási mód bemutatása: 200–1000 pont. Amikor elegendő pontot összegyűjtöttél és kiválasztod a jutalmadat az áruházban, a HELTUN felveszi veled a kapcsolatot, hogy megtaláljátok a legjobb módját a jutalom átadásának. Fontos megjegyezni, hogy a fel nem használt pontok elévülnek. Amennyiben egy éven belül új terméket vásárolsz és regisztrálod, a meglévő pontjaid érvényességi ideje további egy évvel meghosszabbodik.

Ne hagyd ki a lehetőséget! Regisztráld a terméked és vegyél részt a Heltun Bonus Programban!


Aktuális HELTUN-kínálatunkért kattints ide!

 

.