Hamarosan új MCO Home termékek a kínálatunkban!

Az MCO Home márka már több mint 10 éve, szinte a kezdetektől jelen van a Z-Wave termékek piacán. Kínálatuk az elmúlt időszakban újabb termékekkel bővült. Cikkünkből megismerheted ezeket. 

Az MCO Home eszközeit jellemzi a jó ár-érték arány. Elsők között dobta piacra az érintőpaneles szerelvényeit. A gyártó fali panelek kínálatában eddig is megtalálhatóak voltak termosztátok, illetve ON-OFF relék. Mostanra ez jelentősen kibővült, ugyanis ezek mellett már redőnyvezérlő és dimmer (fényerőszabályzó) eszközöket is árulnak.

Az MCO Home új termékei kifejezetten az eredeti feladatra helyezik a hangsúlyt, vagyis egy nyitás- vagy vízérzékelő nem rendelkezik egyéb szenzoros funkciókkal. Az eszközök így kedvezőbb áron érhetők el. Jó példa erre a felületre ragasztható lapos nyitás- és vízérzékelő is (alábbi képen láthatod).

Vezérlőmodulokból is rengeteg fellelhető a piacon, de az MCO Home-nak ebben is sikerült egy-egy ponton újítani. A megszokott relé, dimmer és motorvezérlő eszközük mellet elérhető a 0–10 V-os szabályzó eszközük is, amely kimondottan vezérlő bemenetekhez (max. 10 mA) lett kifejlesztve. 

A fent említett termékek hamarosan (a napokban) elérhetőek lesznek kínálatunkban.
Következő cikkeinkben bővebben is olvashatsz az MCO Home egy-egy eszközéről.

Aktuális MCO Home-kínálatunk: link…

.