FIBARO Walli: új, intelligens kapcsolócsalád a Te otthonodba is

Intelligens aljzatok és kapcsolók


Ismerd meg a FIBARO új aljzat és kapcsoló családját, amelyet a FIBARO Walli névre kereszteltek.

 

 

A FIBARO Walli sorozat egy innovatív, teljes funkciós aljzat és kapcsoló család, amely összekapcsolja az intelligens és hagyományos eszközöket. Segítségével egy hétköznapi otthon is felokosítható. Az egységes és letisztult designnak köszönhetően a tulajdonosok elegáns hatást varázsolhatnak otthonukba. A Walli kapcsolók modern megjelenésük mellett nagy segítséget jelentenek a napi költségmegtakarításban is, mivel az automatizált fényerő szabályozás és a készenléti állapotú eszközök intelligens tápellátásának kikapcsolásának segítségével csökkenteni tudjuk a villamosenergia-fogyasztás. A vadonatúj kapcsolók és aljzatok nemcsak a lakossági ügyfelek számára kiváló választás, hanem minden bizonnyal az ingatlanfejlesztők is felkapják rá a fejüket, amely kiváló alternatívát nyújt a XXI. századi otthonokhoz. A CES2019-en bemutatott Walli sorozat várhatóan 2019 második felében jelenik meg Magyarországon.

 

De van itt még valami: Rainbow Controller


A FIBARO Rainbow Controller lehetővé teszi a világítás intenzitásának, színének, melegségi skálájának szabályozását. Az eszköz kétféle változatban jelenik meg a piacon: szettben, amely tartalmaz egy 2m-es LED szalagot, vezérlőt és tápegységet, illetve a másik csak egy vezérlő HomeKit verzióban.

Várhatóan ennek az okosotthon eszköznek a legnépszerűbb funkciója az elbűvölő fényanimáció-vezérlés lesz. Az Apple rajongók körében már most nagy népszerűségnek örvend, mivel az eszközt az iOS-t és a MacOS-t is támogatja.

 

Válogass FIBARO eszközeink közül, amelyeket hivatalos viszonteladó partnereiknél vásárolhatsz meg.

.