FIBARO Smart Implant: új kapukat nyit meg a miniatűr modul

A Smart Implant névre keresztelt univerzális modult a tavalyi évben mutatta be a FIBARO. A miniatűr eszköz nyújtotta lehetőségeket már sokan várták, mivel a Smart Implant-tal a jövőben most már olyan eszközeinket is okosotthonunkba foglalhatjuk, amelyek eddig nem rendelkeztek Z-Wave kommunikációval.

FIBARO Smart Implant: egy eszköz a speciális feladatokra

Az új univerzális modul a korábbi Universal Binary Sensor továbbfejlesztett változata, amely a FIBARO rendszert kivitelezők és a felhasználók igényei alapján került lefejlesztésre. A FIBARO fejlesztői olyan átfogó megoldást készítettek, amely segítségével elérhetjük, hogy az ún. „nem intelligens” eszközeinket is beintegráljuk a FIBARO rendszerbe. Az eszköz mindemellett a telepítőknek is komoly megoldást kínál az ügyfelek telepítési problémáira.

 

Vezetékes eszközök integrálása könnyedén

A FIBARO Smart Implant lehetővé teszi a vezetékes érzékelők és egyéb eszközök funkcionalitásának növelését a Z-Wave hálózati kommunikáció hozzáadásával. Bináris érzékelőket, analóg érzékelőket, DS18B20 hőmérsékletérzékelőket vagy DHT22 páratartalom- és hőmérsékletérzékelőket csatlakoztathat, hogy a azok értékeit kiolvassa és központ felé onformációt adjon. A készülékeket úgy is vezérelheti, hogy a bemenetektől függetlenül a kimeneti érintkezőket nyitja / zárja. 

 

Hiánypótló megoldás meglévő okosotthon rendszerekhez

Úgy gondoljuk rövid időn belül sokak kedvence lesz A FIBARO új, mini, de annál inkább hasznosabb modulja. Segítségével ugyanis olyan eszközöket vonhatunk be a korábban kialakított Z-Wave alapú rendszerünkbe, mint pl.: a riasztórendszerünk, elektromos garázskapunk, fűtésrendszerünk vagy öntözőrendszerünk elemei, médialejátszónk vagy akár kávéautomatánk.

 

 

Az új FIBARO Smart Implant univerzális modul már Magyarországon is elérhető és 16.490 Ft-os áron megvásárolható hivatalos viszonteladó partnereinknél.

Komplett okosotthon rendszert szeretne?

Becsülje meg előzetesen költségvetését Okosotthon Kalkulátorunk segítségével!

.