Fali hőmérsékletszenzor a Heatit-től

Sok fali termosztáthoz kapunk külső hőmérőszenzort, de ezek szinte mind csak egy kis fémhengerben végződő kábelek, hiszen általában a padlóba építve teljesítik feladatukat a padlófűtés vezérlését segítve. Ha ezeket a szenzorokat arra szeretnénk használni, hogy a levegő hőmérsékletét mérjük, akkor problémát okozhat ezeknek a falon történő esztétikus elhelyezése. A Heatit új falra szerelhető külső hőmérsékletszenzora egy elegáns megoldást kínál erre a problémára.

Előfordulhat, hogy egy termosztát külső hőszenzorát nem a padlóba építve, hanem a termosztát magasságában, de a fal másik ponjtán  szeretnénk használni. Amikor a fali termosztát elhelyezése nem optimális a hőmérséklet mérése szempontjából, akkor ezekkel a külső szenzorokkal megoldható, hogy a megfelelő helyen tudjuk mérni a szoba hőmérsékletét. A Heatit most egy szép (3 színben is elérhető) megoldást kínál erre a feladatra.

A Heatit External RoomSensor egy falra szerelhető külső hőmérsékletszenzor, melyet a Heatit cég a saját termosztátjaihoz tervezett, de természetesen minden egyéb NTC 10kΩ csatlakozású eszközhöz használható. Közvetlenül a falra vagy egy szabványos fali szerelvénydobozba rögzíthető.
  A többi Heatit fali szerelvényhez hasonlóan ez is illeszkedik a System 55 szabványhoz, tehát sorolható az ilyen méretű kapcsolókkal.

A Heatit External RoomSensor jelenleg a szokásos 3-féle „Heatit” színben érhető el: fekete, fehér és vajszínű

 Fontosabb műszaki adatok:

  • érzékelő: NTC 10kΩ @25°C

  • Csatlakozó vezeték átmérő max.: Ø1.5mm2

  • Üzemi hőmérséklet: -30–70°C

  • Relatív páratartalom: 10–85%

  • IP védettség: IP 21

  • Méret: 84 x 84 x 20mm

Aktuális Heatit-kínálatunkért kattints ide!

 

.