De mit kell annyira távvezérelnem?!?

A múlt hét vasárnap véget ért Construma otthonteremtési kiállítás Távvezérlés.hu standjánál volt, aki ezzel a szkeptikus kérdéssel nyitott, de a rengeteg többi érdeklődővel együtt talán még őt is sikerült meggyőzni arról, hogy bizony érdemes lehet belevágni okosotthonunk kialakításába. Nem tudtál eljönni? Sebaj! Itt olvashatsz a fő tapasztalatokról, az elhangzottakról és a folytatásról, sőt kedvezményről is!

Mindenekelőtt ezúton is köszönjük mindenkinek, aki eljött hozzánk, bevalljuk, nem számítottunk ekkora érdeklődésre! Sok-sok egyéni szituáció és általános kérdezősködés után leszűrhetjük, hogy a legnépszerűbb téma a fűtés okos vezérlése, a mobil eszközről történő irányítás, a különböző, általunk kialakítható programok általi otthonautomatizáció, illetve hogy elég biztonságos-e a rendszer a külső támadásokkal szemben, utóbbi kapcsán már többször is oszlattuk a kételyeket. Na, és persze, az ár. Sokan meglepődtek, hogy nem kell milliomosnak lenni, hogy belevágjon valaki otthona okosításába, ráadásul fokozatosan is lehet haladni, ami nagyon kevés konkurens megoldásnál van így.

Távvezérlés.hu Construma 2017
A látogatói kérdések megválaszolásán túl arról is igyekeztünk mindenkit tájékoztatni, hogyan érdemes belevágni az okosotthon kialakításába. Meggyőződésünk ugyanis, hogy nem célszerű egy adott cég zárt rendszerét választani, hiszen akkor kötve vagyunk annak termékkínálatához, áraihoz és végső soron létezéséhez. Ezzel ellentétben ha valaki a rádióhullámokkal biztonságosan kommunikáló Z-WaveŸ szabványt választja, akkor több, mint 300 gyártó egymással kompatibilis készülékeiből találhatja meg az igényeinek megfelelőket. Sokan azzal sem voltak tisztában, hogy az okosotthon agya a vezérlőközpont, természetesen ennek is képesnek kell lennie a Z-WaveŸ szabvány használatára, hogy ki lehessen alakítani a Z-WaveŸ-es okosotthont. 

Távvezérlés.hu Construma 2017
Tehát az alapoktól konkrét szituációkig sok-sok fontos kérdés felmerült, és a kérdésfelvetéseknek nem is kell, hogy végük szakadjon az esemény elmúltával, hiszen a Távvezérlés.hu fórumában tovább lehet folytatni a tudakozódást, illetve aki még nem tette, bátran belekezdhet. A leghasznosabb áprilisi kérdéseket felvetők közül öt ember 20% kedvezményt kap az általunk bemutatott okosotthon termékek árából, őket értesíteni fogjuk. A képeken látható bemutatófalunkat se bontjuk le, ezentúl budapesti bemutatótermünkben (1042 Budapest, József Attila u. 102. III/6.) bárki kipróbálhatja kicsiben, hogyan, milyen eszközökkel működhet egy Z-WaveŸ alapú okosotthon. Hogyan lehet automatikusan elzárni a központi vízcsapot, hogyan állíthatjuk meg egy kézlegyintéssel a filmlejátszást a TV-nken, és hogyan „jelent” nekünk vezérlőközpontunk a lakás bármely hálózati zenelejátszóján érthetően, magyar nyelven bármiről, amiről tudomása van a rendszerünkben. Ezek demonstrálásával kapcsolatban bizonyosan eseményeink is lesznek a jövőben, érdemes követni Facebook-oldalunkat. Várunk Titeket, beszélgessünk az okosotthonról, „okoskodjunk” együtt!

Távvezérlés.hu Construma 2017

.